JessieJ Hectopat Katılım 12 Mart 2018 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2018 #1 Hangi tarayıcıdan ve hangi işletim sisteminden girdiği görülüyor kullanıcıların güzel bir özellik olmuş elinize sağlık.
Hangi tarayıcıdan ve hangi işletim sisteminden girdiği görülüyor kullanıcıların güzel bir özellik olmuş elinize sağlık.
M Marigold Ziyaretçi 14 Mayıs 2018 #2 Hakikaten güzel olmuş. Yalnız ipucu kutusu ağlıyor Şaka bir yana ben beğenmedim. XenForo'nun sadeliğini bozmuş. Gereksiz bir özellik. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2018
Hakikaten güzel olmuş. Yalnız ipucu kutusu ağlıyor Şaka bir yana ben beğenmedim. XenForo'nun sadeliğini bozmuş. Gereksiz bir özellik.
berkyoztrk Megapat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 950 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2018 #3 Silinen üye dedi: Hakikaten güzel olmuş. Yalnız ipucu kutusu ağlıyor Eki Görüntüle 297995 Genişletmek için tıkla... Sizin gözükmüyor yalnız
Silinen üye dedi: Hakikaten güzel olmuş. Yalnız ipucu kutusu ağlıyor Eki Görüntüle 297995 Genişletmek için tıkla... Sizin gözükmüyor yalnız
D d4nte Hectopat Katılım 24 Şubat 2017 Mesajlar 295 Makaleler 1 Çözümler 1 14 Mayıs 2018 #4 Xp kullanan var mı merak ettiren özellik
JessieJ Hectopat Katılım 12 Mart 2018 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2018 #5 Silinen üye dedi: Hakikaten güzel olmuş. Yalnız ipucu kutusu ağlıyor Genişletmek için tıkla... Staj yerindeyim evde windows 10 kullanıyorum
Silinen üye dedi: Hakikaten güzel olmuş. Yalnız ipucu kutusu ağlıyor Genişletmek için tıkla... Staj yerindeyim evde windows 10 kullanıyorum
M Marigold Ziyaretçi 14 Mayıs 2018 #6 berkyoztrk dedi: Sizin gözükmüyor yalnız Genişletmek için tıkla... Çaktırma, aramızda kalsın.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 14 Mayıs 2018 #7 Acikcasi ben cok gereksiz buldum, bize ne kimin hangi isletim sistemi ve tarayiciyi kullandigindan. Cok merak edersek konu acar sorariz. Eger konumuz onaylanirsa
Acikcasi ben cok gereksiz buldum, bize ne kimin hangi isletim sistemi ve tarayiciyi kullandigindan. Cok merak edersek konu acar sorariz. Eger konumuz onaylanirsa
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 14 Mayıs 2018 #8 İmzaları gösterme tarzında bunun için de bir kapatma ayarı getirilse?
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 14 Mayıs 2018 #9 Silinen üye dedi: İmzaları gösterme tarzında bunun için de bir kapatma ayarı getirilse? Genişletmek için tıkla... Bu özellik mevcut, mesela seninki kapalı şu an. Gizlilik sekmesinden kapatabilirsiniz.
Silinen üye dedi: İmzaları gösterme tarzında bunun için de bir kapatma ayarı getirilse? Genişletmek için tıkla... Bu özellik mevcut, mesela seninki kapalı şu an. Gizlilik sekmesinden kapatabilirsiniz.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 14 Mayıs 2018 #10 Bu bugün mü eklendi Bayram? Görememiştim birkaç gün önce. Teşekkürler bu arada.