Randower Megapat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 891 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite öğrencisi Profil Kapağı 1524136703 16 Mayıs 2018 #21 Neşeli Enginar dedi: Acikcasi ben cok gereksiz buldum, bize ne kimin hangi isletim sistemi ve tarayiciyi kullandigindan. Cok merak edersek konu acar sorariz. Eger konumuz onaylanirsa Genişletmek için tıkla... Ek özellik veya estetiğin nesi gereksiz olabilir ki
Neşeli Enginar dedi: Acikcasi ben cok gereksiz buldum, bize ne kimin hangi isletim sistemi ve tarayiciyi kullandigindan. Cok merak edersek konu acar sorariz. Eger konumuz onaylanirsa Genişletmek için tıkla... Ek özellik veya estetiğin nesi gereksiz olabilir ki
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 16 Mayıs 2018 #22 Randower dedi: Ek özellik veya estetiğin nesi gereksiz olabilir ki Genişletmek için tıkla... Bu soruyu sadeligi seven birisine soruyorsunuz ama.
Randower dedi: Ek özellik veya estetiğin nesi gereksiz olabilir ki Genişletmek için tıkla... Bu soruyu sadeligi seven birisine soruyorsunuz ama.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 16 Mayıs 2018 #23 Ben şunu kastetmiştim Bayram. Bizimki gizleniyor veya gösteriliyor, onda sıkıntı yok. ''Başkalarının sistem bilgisini görüntüle'' şeklinde bir tik kutucuğu olmalı. İmzalardaki gibi.
Ben şunu kastetmiştim Bayram. Bizimki gizleniyor veya gösteriliyor, onda sıkıntı yok. ''Başkalarının sistem bilgisini görüntüle'' şeklinde bir tik kutucuğu olmalı. İmzalardaki gibi.
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 16 Mayıs 2018 #24 Silinen üye dedi: Ben şunu kastetmiştim Bayram. Bizimki gizleniyor veya gösteriliyor, onda sıkıntı yok. ''Başkalarının sistem bilgisini görüntüle'' şeklinde bir tik kutucuğu olmalı. İmzalardaki gibi. Genişletmek için tıkla... Maalesef, sistem buna izin vermiyor.
Silinen üye dedi: Ben şunu kastetmiştim Bayram. Bizimki gizleniyor veya gösteriliyor, onda sıkıntı yok. ''Başkalarının sistem bilgisini görüntüle'' şeklinde bir tik kutucuğu olmalı. İmzalardaki gibi. Genişletmek için tıkla... Maalesef, sistem buna izin vermiyor.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 17 Mayıs 2018 #25 Sağlık olsun kanka.