Lousee Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #11 the_bkp dedi: Hocam rankınız nedir? Ve ormanda şu an ne oynuyorsunuz ona göre seçelim. Genişletmek için tıkla... Daha yeni başladım aslında 30 seviyeyim ama şu an ranked atmadım daha jg oynarsam Sejuani veya Lee Sin tercih ediyorum.
the_bkp dedi: Hocam rankınız nedir? Ve ormanda şu an ne oynuyorsunuz ona göre seçelim. Genişletmek için tıkla... Daha yeni başladım aslında 30 seviyeyim ama şu an ranked atmadım daha jg oynarsam Sejuani veya Lee Sin tercih ediyorum.
pidee Kilopat Kek günü Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.604 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #12 Elise zordur, daha çok tekler, hasar çıkarır. Kha kolaydır, candır fakat tank varsa sorun yaşatır. Lousee dedi: Daha yeni başladım aslında 30 seviyeyim ama şu an ranked atmadım daha jg oynarsam Sejuani veya Lee Sin tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni başladıysanız elise'ye bulaşmayın. Warwick, Master Yi vs. daha basic çarlarda takılabilirsiniz şimdilik, oyunu öğrenene kadar.
Elise zordur, daha çok tekler, hasar çıkarır. Kha kolaydır, candır fakat tank varsa sorun yaşatır. Lousee dedi: Daha yeni başladım aslında 30 seviyeyim ama şu an ranked atmadım daha jg oynarsam Sejuani veya Lee Sin tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni başladıysanız elise'ye bulaşmayın. Warwick, Master Yi vs. daha basic çarlarda takılabilirsiniz şimdilik, oyunu öğrenene kadar.
Xapreas Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #13 Yenilmez Kararma Kara Balta Ölümün Dansı (diğer eşyalar karşıya göre) Khazix.
Lousee Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #14 pidee dedi: Elise zordur, daha çok tekler, hasar çıkarır. Kha kolaydır, candır fakat tank varsa sorun yaşatır. Yeni başladıysanız Elise'ye bulaşmayın. Warwick, Master Yi vs. daha Basic çarlarda takılabilirsiniz şimdilik, oyunu öğrenene kadar. Genişletmek için tıkla... Evelynn nasıl olur peki zor olur mu?
pidee dedi: Elise zordur, daha çok tekler, hasar çıkarır. Kha kolaydır, candır fakat tank varsa sorun yaşatır. Yeni başladıysanız Elise'ye bulaşmayın. Warwick, Master Yi vs. daha Basic çarlarda takılabilirsiniz şimdilik, oyunu öğrenene kadar. Genişletmek için tıkla... Evelynn nasıl olur peki zor olur mu?
Xapreas Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #15 Lousee dedi: Evelynn nasıl olur peki zor olur mu? Genişletmek için tıkla... Bence Viego oyna.
Ferhat D Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1.251 Çözümler 1 28 Ocak 2023 #17 Lousee dedi: Jg oynuyorum. Aklımda Elise ve Kha'Zix var. Sizce hangisini almalıyım veya önerebileceğiniz başka çarlar var mı? Genişletmek için tıkla... Warwick der geçerim o derece.
Lousee dedi: Jg oynuyorum. Aklımda Elise ve Kha'Zix var. Sizce hangisini almalıyım veya önerebileceğiniz başka çarlar var mı? Genişletmek için tıkla... Warwick der geçerim o derece.
4 442841 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 125 Çözümler 1 28 Ocak 2023 #18 Oyunu aktif olarak oynamam ama videolarına bakarım ve iyi oynandığında şuan ap jungle çarları daha çok iş yapıyor. Yani bence Elise.
Oyunu aktif olarak oynamam ama videolarına bakarım ve iyi oynandığında şuan ap jungle çarları daha çok iş yapıyor. Yani bence Elise.
Baskan66 Hectopat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 691 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul 16 Ekim 2023 #19 Rexie dedi: Darüşafaka vakıflarında yaşayan kişiler oynuyormuş bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden çıkardınız bunu? Ben darüşafaka'da 8. sınıf öğrencisiyim LoL oynayanlar Shaco main değil ve oynamıyorlar . ? Baskan66 dedi: Hocam nereden çıkardınız bunu? Ben darüşafaka'da 8. sınıf öğrencisiyim LoL oynayanlar Shaco main değil ve oynamıyorlar . Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 27 Kasım 2024
Rexie dedi: Darüşafaka vakıflarında yaşayan kişiler oynuyormuş bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden çıkardınız bunu? Ben darüşafaka'da 8. sınıf öğrencisiyim LoL oynayanlar Shaco main değil ve oynamıyorlar . ? Baskan66 dedi: Hocam nereden çıkardınız bunu? Ben darüşafaka'da 8. sınıf öğrencisiyim LoL oynayanlar Shaco main değil ve oynamıyorlar . Genişletmek için tıkla...