E Evoluzione Hectopat Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 12 16 Aralık 2013 #1 VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - EL Arkadaşlar bu kasanın toplam maliyeti nedir? Yani, içini doldursak kaç lira tutar ve perfomansı nasıl olur? Fikirlerinizi bekliyorum.
VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - EL Arkadaşlar bu kasanın toplam maliyeti nedir? Yani, içini doldursak kaç lira tutar ve perfomansı nasıl olur? Fikirlerinizi bekliyorum.
S shankssann Megapat Katılım 31 Ekim 2013 Mesajlar 812 Çözümler 1 16 Aralık 2013 #2 Evoluzione dedi: VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - EL Arkadaşlar bu kasanın toplam maliyeti nedir?. Yani, içini doldursak kaç lira tutar ve perfomansı nasıl olur?. Fikirlerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ne kadar saçma bir soru bu böyle kardeşim :O İçine ne koyarsan o kadar tutar istediğin köfte ye göre ücret
Evoluzione dedi: VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - EL Arkadaşlar bu kasanın toplam maliyeti nedir?. Yani, içini doldursak kaç lira tutar ve perfomansı nasıl olur?. Fikirlerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ne kadar saçma bir soru bu böyle kardeşim :O İçine ne koyarsan o kadar tutar istediğin köfte ye göre ücret
E Evoluzione Hectopat Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 12 16 Aralık 2013 #3 shankssann dedi: Ne kadar saçma bir soru bu böyle kardeşim :O İçine ne koyarsan o kadar tutar istediğin köfte ye göre ücret Genişletmek için tıkla... Kardeşim konuyu iyi okursan anlarsın. İçini doldursak kaç tl tutar diyorum kalitesi farketmez. Ayrıca saçma geldiyse kusura bakma :/
shankssann dedi: Ne kadar saçma bir soru bu böyle kardeşim :O İçine ne koyarsan o kadar tutar istediğin köfte ye göre ücret Genişletmek için tıkla... Kardeşim konuyu iyi okursan anlarsın. İçini doldursak kaç tl tutar diyorum kalitesi farketmez. Ayrıca saçma geldiyse kusura bakma :/
aabbddss Hectopat Katılım 28 Ocak 2013 Mesajlar 778 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2013 #4 Lütfen bütçe belirtin bizde ona göre içini dolduralım.
Haluk Sekendiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2013 Mesajlar 1.196 Makaleler 1 Yer Konya Daha fazla Meslek Editör 16 Aralık 2013 #7 Beyler, arkadaş bu konuda bilgi sahibi değil, bilmediği için de soruyor. Cevap vermeyecekseniz yazmayın, verecekseniz biraz daha kibar olun. Evoluzione dedi: VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - EL Arkadaşlar bu kasanın toplam maliyeti nedir?. Yani, içini doldursak kaç lira tutar ve perfomansı nasıl olur?. Fikirlerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Sistem oyun için mi olacak?
Beyler, arkadaş bu konuda bilgi sahibi değil, bilmediği için de soruyor. Cevap vermeyecekseniz yazmayın, verecekseniz biraz daha kibar olun. Evoluzione dedi: VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - EL Arkadaşlar bu kasanın toplam maliyeti nedir?. Yani, içini doldursak kaç lira tutar ve perfomansı nasıl olur?. Fikirlerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Sistem oyun için mi olacak?
O Orhan Engin Okay Hectopat Katılım 27 Ekim 2013 Mesajlar 4 16 Aralık 2013 #8 Dostum, Mini Oyun Sistem Rehberi » Technopat burası sana uygun olabilir
E Evoluzione Hectopat Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 12 16 Aralık 2013 #9 Yardımlarınız için teşşekürler.