Elite 130 vs Thermaltake Core V1

Makaleler
10
Yer
Muğla
Daha fazla  
Profil Kapağı
1526212193
Normalde yarın sistemi sipariş verecektim ama seçimden dolayı üniversiteler tatil oldu sınavlarda ertelendi falan. Neyse asıl sorum şu: Sistemi almama 1 hafta kadar bir süre kaldı ve ben hala kasayı seçemedim. Bunun iki sebebi var. İlk olarak stok fan kullanmam dolayısıyla hangi kasada işlemci daha serin çalışır bilemiyorum. Diğer sebep ise İnventus'ta Core V1 yok dolayısıyla bu Eksen Bilgisayar anlamına geliyor yani benim için. İnventus'a karşı sebebini bilemediğim bir sempatim var. Yine de iki kasanın stok fan ile kullanılınca soğutmasında ne kadar değişiklik olur ve bu değişiklik performansı ne kadar etkiler bilemiyorum. Bundan dolayı devamlı iki kasa arasında gidip geliyorum. Birde size sormak istedim. Elite 130 mu seçerdiniz yoksa Core V1 mi? Sebepleri neler? Bu arada sadece iki kasayı soruyorum diğer kasaları eledim zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elite 130 alacağım sanırım. Bugün itibariyle dolar uçtu ve Eksen aşırı pahalı oldu. İnventus hem daha ucuz hem daha iyi. Modüler bir PSU alacağım artık ki hava akımı daha iyi olsun. 50 lira fazla veririz artık neyse.

Psu kablolarının ahtapot olmasını istemiyorsan V1.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…