9ndependient
Decapat
Daha fazla
Bilgisayar almak istiyorum ve forumda konu açmıştım bana aşağıdaki sistemleri önermişlerdi ama aklımda bazı sorular var.
1)çevremdeki pek çok kişi hazır sistem alma kazı parçalar kullanıyorlar dediler bunu merak ettim.
2)sistemde RTX4060 Ti var ama hem 8 GB olduğu için hem de F/P olmadığı için çok alma taraftarı değilim bir de izlediğim inceleme videolarında önermiyorlar neredeyse 3070 ile neredeyse aynı dediler bu konuda da çok kararsız kaldım.
www.gaming.gen.tr
1)çevremdeki pek çok kişi hazır sistem alma kazı parçalar kullanıyorlar dediler bunu merak ettim.
2)sistemde RTX4060 Ti var ama hem 8 GB olduğu için hem de F/P olmadığı için çok alma taraftarı değilim bir de izlediğim inceleme videolarında önermiyorlar neredeyse 3070 ile neredeyse aynı dediler bu konuda da çok kararsız kaldım.
ELITE-4060Ti / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ELITE-4060Ti Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. . AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RTX 4060Ti ekran kartı ile oluşturulmuştur.
Son düzenleyen: Moderatör: