Custom ROM Elite UI Culto One UI 7 vs UN1CA One UI 6.1

Bayram Tempest

Moderasyon Ekibi Sorumlusu
Süpervizör
Makaleler
38
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM
Elimde yedek, ROM denemek için kullandığım bir a72q bulunuyor. Yaz boyu birçok custom ROM denedim, geri kalan aylarda bu kadar sık vaktim olmayacak, birini seçmek için karar almak istiyorum.

İki seçeneğim de başlıkta da gördüğünüz gibi One UI tabanlı ROM'lar.

İki ROM da S23 portu ancak a72q'da kullanılabilmesi için minimalleştirilmiş durumdalar.

Bir yandan "Yedek cihaz olduğu için şarjının uzun süre gitmesine ihtiyacım olmaz, One UI 7 kurayım." diyorum ama diğer yandan "One UI 6.1 kurayım ki Hex Installer kullanabileyim." diyorum. One UI 7'de Theme Park ile ayarlama yapabilsem de Hex Installer kadar detaylı olmuyor.

Fikriniz nedir? Siz olsanız hangisini kullanırdınız?

@Crownguard @Maomao @Heribert Yavuz @codefl0w

UN1CA bence One UI portlarında en iyisi, en stabil ROM'lar genelde onlarınki oluyor.
UN1CA'yı tercih ederdim. EliteUI daha çok alt modellerde tercih ediliyor.
Ben de aynısını düşünüyorum, ikisini de denedim. Son kararı almak için sizlere sordum. Elite UI'nın şu an sunduğu tek artı One UI 7 olması ama UN1CA kurduğumda daha gelişmiş özelleştirme seçeneklerim olacak. UN1CA o kısmı da bu şekilde geçiyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…