ELITE WHITE4070 vs TRON V3 ve BEAST AMD

maxbil

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, döviz kurlarının uçması sebebiyle daha fazla yükselmeden bu sistemleri seçtim ama fp olarak hangisinde karar kilmaliyim sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, döviz kurlarının uçması sebebiyle daha fazla yükselmeden bu sistemleri seçtim ama F/P olarak hangisinde karar kilmaliyim sizce?

4070 ikisindende en az %20 daha güçlü fiyat farkina da değer o yüzden Elite white alin.

Ama arkadaşın dedigi gibi RAM uyduruk Corsair F/P DDR5 RAM'leri olmali onlara bakabilirsiniz.
Ayrica kule tipi sogutucu almalisiniz. (bu sekilde alip birkaç ay icinde takilabilir.)

4070 ikisindende en az %20 daha güçlü fiyat farkina da değer o yüzden Elite white alin.

Ama arkadaşın dedigi gibi RAM uyduruk Corsair F/P DDR5 RAM'leri olmali onlara bakabilirsiniz.
Ayrica kule tipi sogutucu almalisiniz. (bu sekilde alip birkaç ay icinde takilabilir.)
Bugün alacaktım, 42k olmuş :( bütçeyi de maksikum 40k yaptım ama 40 k ya kadar da hem ddr 5 hem işlemcisi güzel hemde ekran kartı minimum 4070 bulamadım, sizin var mı bu bütçeye bir öneriniz?

Veya biraz beklemeli miyim piyasanın durulması için?

Bugün alacaktım, 42k olmuş :( bütçeyi de maksikum 40k yaptım ama 40 k ya kadar da hem ddr 5 hem işlemcisi güzel hemde ekran kartı minimum 4070 bulamadım, sizin var mı bu bütçeye bir öneriniz?

Veya biraz beklemeli miyim piyasanın durulması için?

4060ti düşünür müsün? 4070 am5 sistem bende 42k altina bulamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı