Çözüldü Elle silinen programlar hala programlar listesinde duruyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Della.dd

Decipat
Daha fazla  
Elimle dosyalarını sildiğim programlar "program ekle veya kaldır" kısmında gözüküyor ve kaldır seçeneğine tıklayınca normal olarak uninstall Setup'ını bulamadığı için kaldıramıyor ama halbuki ben o programı silmişim, o uygulama orada gözüküyor.

Revo Uninstaller ile kökünden kaldırabilirsiniz. Daha da basiti Microsoft Store'adn Wintoys ile. Tüm dosyaları sildim sanıyorsunuz ama PC'nin farklı yerlerinde farklı dosya kalıntıları mevcut oluyor hala.
Böyle yapınca program listesinden gider?

Denetim Masası'ndan Program Ekle ve Kaldır'a girin (Ayarlardan değil Denetim Masası olacak o önemli), sonra programı kaldırmaya çalışın program kaldırılmış, listeden silinsin mi gibi bir soru soracak o şekilde çözebilirsiniz.

Soru falan yok direkt uninstall dosyasını arıyor.

Kayıt defterinde şu dizine gidin.

Bilgisayar-adı\HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsof\Windows\CurrentVersion\Uninstall

Burada Program/Ekle Kaldır'daki listeyi görmelisiniz. Buradan silmek istediginiz programları silebilirsiniz.

Program Files'dan silinen ancak kalıntı olarak simgesi kalan programlar bu şekilde silinebilir bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…