cioxxa Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 117 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek türk genci 1 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar diş macununu parmağımıza sürsek, tek parmakla diş fırçalanır mı? Diyelim ki diş fırçası yok. Fikirlerinizi merak ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2024
Arkadaşlar diş macununu parmağımıza sürsek, tek parmakla diş fırçalanır mı? Diyelim ki diş fırçası yok. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 12 1 Aralık 2024 #2 cioxxa dedi: Arkadaşlar diş macununu parmağımıza sürsek, tek parmakla diş fırçalanır mı? Diyelim ki diş fırçası yok. Fikirlerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam olmaz...parmağa takılan küçük başlıklar var ama yine de olmaz. Yanınızda yoksa bir milyoncudan falan alın idarelik olmaz mı?
cioxxa dedi: Arkadaşlar diş macununu parmağımıza sürsek, tek parmakla diş fırçalanır mı? Diyelim ki diş fırçası yok. Fikirlerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam olmaz...parmağa takılan küçük başlıklar var ama yine de olmaz. Yanınızda yoksa bir milyoncudan falan alın idarelik olmaz mı?
Eros06 Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #3 Arkadaşında dediği üzere parmağa takılan başlıklar var max öyle fırçalanır.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #4 Diş fırçasının olayı dişi temizlemesinden ziyade diş ile diş eti arasına girerek ordaki artıkları temizlemesindir, dolayısıyla hayır aynı şey olmaz.
Diş fırçasının olayı dişi temizlemesinden ziyade diş ile diş eti arasına girerek ordaki artıkları temizlemesindir, dolayısıyla hayır aynı şey olmaz.
Loud Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 830 Yer U.S.A. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aircraft Engineer 1 Aralık 2024 #5 cioxxa dedi: Arkadaşlar diş macununu parmağımıza sürsek, tek parmakla diş fırçalanır mı? Diyelim ki diş fırçası yok. Fikirlerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam asla! Zaten diş fırçası bile %70 anca temizliyor
cioxxa dedi: Arkadaşlar diş macununu parmağımıza sürsek, tek parmakla diş fırçalanır mı? Diyelim ki diş fırçası yok. Fikirlerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam asla! Zaten diş fırçası bile %70 anca temizliyor
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.853 Çözümler 2 Yer Bursa 1 Aralık 2024 #6 cioxxa dedi: Arkadaşlar diş macununu parmağımıza sürsek, tek parmakla diş fırçalanır mı? Diyelim ki diş fırçası yok. Fikirlerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Faydası da olmaz zararı da. Mümkün olursa idare etmek için en yakın milyoncudan alın ucuz bir tane fırça kullanın atın çöpe. Parmakla fırçalayana kadar macunu suda eritip gargara yapın aynı faydayı sağlar.
cioxxa dedi: Arkadaşlar diş macununu parmağımıza sürsek, tek parmakla diş fırçalanır mı? Diyelim ki diş fırçası yok. Fikirlerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Faydası da olmaz zararı da. Mümkün olursa idare etmek için en yakın milyoncudan alın ucuz bir tane fırça kullanın atın çöpe. Parmakla fırçalayana kadar macunu suda eritip gargara yapın aynı faydayı sağlar.
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.453 Çözümler 4 Yer Toronto 3 Aralık 2024 #7 cioxxa dedi: Arkadaşlar diş macununu parmağımıza sürsek, tek parmakla diş fırçalanır mı? Diyelim ki diş fırçası yok. Fikirlerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Fırçalanmaz.
cioxxa dedi: Arkadaşlar diş macununu parmağımıza sürsek, tek parmakla diş fırçalanır mı? Diyelim ki diş fırçası yok. Fikirlerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Fırçalanmaz.
6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 3 Aralık 2024 #8 Niye dış fırçası kullanmıyorsun?
Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 3 Aralık 2024 #9 641429 dedi: Niye dış fırçası kullanmıyorsun? Genişletmek için tıkla... Kullanmadığını sanmıyorum bence meraktan sormuş.
641429 dedi: Niye dış fırçası kullanmıyorsun? Genişletmek için tıkla... Kullanmadığını sanmıyorum bence meraktan sormuş.