Ellerle diş fırçalanır mı?

cioxxa

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
türk genci
Arkadaşlar diş macununu parmağımıza sürsek, tek parmakla diş fırçalanır mı? Diyelim ki diş fırçası yok. Fikirlerinizi merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar diş macununu parmağımıza sürsek, tek parmakla diş fırçalanır mı? Diyelim ki diş fırçası yok. Fikirlerinizi merak ediyorum.

Hayır hocam olmaz...parmağa takılan küçük başlıklar var ama yine de olmaz. Yanınızda yoksa bir milyoncudan falan alın idarelik olmaz mı?

Arkadaşında dediği üzere parmağa takılan başlıklar var max öyle fırçalanır.

Diş fırçasının olayı dişi temizlemesinden ziyade diş ile diş eti arasına girerek ordaki artıkları temizlemesindir, dolayısıyla hayır aynı şey olmaz.

Hayır hocam asla! Zaten diş fırçası bile %70 anca temizliyor

Faydası da olmaz zararı da. Mümkün olursa idare etmek için en yakın milyoncudan alın ucuz bir tane fırça kullanın atın çöpe. Parmakla fırçalayana kadar macunu suda eritip gargara yapın aynı faydayı sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…