Elma sirkesi ile kilo vermek mümkün mü?

ahmetburak999

Femtopat
Daha fazla  
Selam, birkaç gündür karşıma çıkıyor. Elma sirkeli su ile 1 haftada 5 kilo verenler var. Sizce doğruluk payı var mıdır? Bende bugün denedim, su bardağına biraz elma sirkesi koydum. Üstünede su doldurdum içtim. Bakalım 1 hafta sonra isterseniz sonuçları paylaşırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: T21
Sadece suya elma sirkesi karıştırarak kilo veremezsin. 117 Kg'dan 95 Kg'a düştüm (daha öncesinde de çok fazla kilo alıp verdiğim dönemler oldu). Bu süreçte elma sirkesi kullandım fakat bu sadece destekleyici olur. İnternet ortamında kilo vermek hakkında çok fazla kirli bilgi dolanıyor. Kilo verdiren sular, detoks suları vs. vs. Hepsi hikaye. Benim bu süreçte izlediğim yol, sabah aç karna büyük su bardağına 1 çorba kaşığı elma sirkesi üzerini de suyla doldur, 10 damla limon sıkarak tükettim. Sabah kahvaltı yok (kahvaltı günün en önemli öğünü de değildir bu arada), öğlen 1 bardak çorba ve akşamlar ya ton balıklı salata veya yağsız, tuzsuz haşlama bulgur pilavı ve yanına 2 adet baget. Biraz sıkıcı bir beslenme düzeni fakat ben etkisini gördüm. Ek olarak günlük ev-iş arası yürüyerek 8 km yol yürüdüm. Özetle kalori açığı oluştur, bol hareket et.

Deri sarkması oldumu vücutta?

Diyet yap her sabah aç karna kardiyo antrenmanı yap sonucu gör .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…