Bambooo Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 208 Çözümler 1 Yer Rize Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #11 İşlemci, RAM, PSU ve termal macun almıştım herhangi bir sıkıntı yaşamdım.
L Lycus Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 8 31 Ağustos 2021 #12 4 GB Kingston RAM almıştım elmacık satıcısından meğerse sahteymiş RAM. O günden beri pek güvenmiyorum açıkçası.
4 GB Kingston RAM almıştım elmacık satıcısından meğerse sahteymiş RAM. O günden beri pek güvenmiyorum açıkçası.
Hurricane12 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 84 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #13 Onxrrelax dedi: 4 GB Kingston RAM almıştım elmacık satıcısından meğerse sahteymiş RAM. O günden beri pek güvenmiyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Bende bu yüzden korkuyorum olumlu cevaplarda var ama onun yanında senin gibi mağdur olmuş kişilerde şu anda ikilemdeyim iptal edip başka yerden almaya. Not: Ürünün fiyatı diğer mağazalara göre düşük.
Onxrrelax dedi: 4 GB Kingston RAM almıştım elmacık satıcısından meğerse sahteymiş RAM. O günden beri pek güvenmiyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Bende bu yüzden korkuyorum olumlu cevaplarda var ama onun yanında senin gibi mağdur olmuş kişilerde şu anda ikilemdeyim iptal edip başka yerden almaya. Not: Ürünün fiyatı diğer mağazalara göre düşük.
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.951 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #14 Sistem toplarken RAM almıştım N11 üzerinde Aras Kargo ile gönderim yaptıkları söyleniyordu ama UPS ile gönderdiler onun hariçinde sorun yaşamadım.
Sistem toplarken RAM almıştım N11 üzerinde Aras Kargo ile gönderim yaptıkları söyleniyordu ama UPS ile gönderdiler onun hariçinde sorun yaşamadım.