TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 2 Ocak 2021 #11 iBatuJR dedi: Hocam puanlama 95-20 arası yapılmıyor mu? Genişletmek için tıkla...
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #12 Şu an kullandığım klavye elmacıktan...Son derece güveniyorum.
x4r Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 598 Çözümler 1 2 Ocak 2021 #13 Xevanior dedi: Kendim Elmacık'tan PSU aldım, sorun yaşamadım. Adana'dan gönderiyorlar ürünleri. Genişletmek için tıkla... Hangi kargo firması ile geldi, bazılarınla kötü şeyler yaşadım daha önce?
Xevanior dedi: Kendim Elmacık'tan PSU aldım, sorun yaşamadım. Adana'dan gönderiyorlar ürünleri. Genişletmek için tıkla... Hangi kargo firması ile geldi, bazılarınla kötü şeyler yaşadım daha önce?
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.916 Makaleler 16 Çözümler 159 2 Ocak 2021 #14 x4r dedi: Hangi kargo firması ile geldi, bazılarınla kötü şeyler yaşadım daha önce? Genişletmek için tıkla... UPS ile geldi.
x4r dedi: Hangi kargo firması ile geldi, bazılarınla kötü şeyler yaşadım daha önce? Genişletmek için tıkla... UPS ile geldi.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 2 Ocak 2021 #15 Zamanında RAM almıştım sıkıntı olmadı güvenilirdir.
Emir kurt Decapat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 41 2 Ocak 2021 #16 x4r dedi: Elmacık güvenilir mi, bu kasayı alacağım? Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Daha yeni oradan alışveriş yaptım bir sıkıntı olmadı ama söylemeliyim te Adana'dan veriyor kargoyu.
x4r dedi: Elmacık güvenilir mi, bu kasayı alacağım? Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Daha yeni oradan alışveriş yaptım bir sıkıntı olmadı ama söylemeliyim te Adana'dan veriyor kargoyu.
Furkan Konca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.038 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik ve Elektronik 2 Ocak 2021 #17 Güvenilir Trendyol'dan RAM almıştım.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.442 Makaleler 1 Çözümler 19 2 Ocak 2021 #18 Daha önce alışverişim oldu. Yan çizmediler. Adam gibi işlerini yaptılar.
RamoReis01 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 225 2 Ocak 2021 #19 x4r dedi: Elmacık güvenilir mi, bu kasayı alacağım? Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Bu satıcıdan 2 alışverişim oldu. Güvenilir tavsiye ederim.
x4r dedi: Elmacık güvenilir mi, bu kasayı alacağım? Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Bu satıcıdan 2 alışverişim oldu. Güvenilir tavsiye ederim.
x4r Kilopat Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 598 Çözümler 1 2 Ocak 2021 #20 Emir kurt dedi: Daha yeni oradan alışveriş yaptım bir sıkıntı olmadı ama söylemeliyim te Adana'dan veriyor kargoyu. Genişletmek için tıkla... Uzaktan gelmesi bir sıkıntı çıkarmaz herhalde, herkes memnun kalmış zaten.
Emir kurt dedi: Daha yeni oradan alışveriş yaptım bir sıkıntı olmadı ama söylemeliyim te Adana'dan veriyor kargoyu. Genişletmek için tıkla... Uzaktan gelmesi bir sıkıntı çıkarmaz herhalde, herkes memnun kalmış zaten.