Elmacık güvenilir mi?

Uzaktan gelmesi bir sıkıntı çıkarmaz herhalde, herkes memnun kalmış zaten.

Ya bana PTT ile geldi Adana'dan buraya 1 günde geldi PTT kargomu bayi de kayıp etti. Sonra hallettim. 3 gün falan sürdü bu süreç. PTT tercih edecekse insanı darlıyorlar gerçekten.

600W CM güç kaynağı aldım sıkıntısız geldi ama paketlemede iyi değiller.
Güç kaynağını kendi kutusu ile kargo poşetinin içine koymuş göndermişler.

600W CM güç kaynağı aldım sıkıntısız geldi ama paketlemede iyi değiller.
Güç kaynağını kendi kutusu ile kargo poşetinin içine koymuş göndermişler.

Öyle oluyor zaten B450 Tomahawk Max aldım hiçbir paketleme yoktu geldi teslim aldım elmacık değildi satıcı.

Ya bana PTT ile geldi Adana'dan buraya 1 günde geldi PTT kargomu bayi de kayıp etti. Sonra hallettim. 3 gün falan sürdü bu süreç. PTT tercih edecekse insanı darlıyorlar gerçekten.
UPS ile gelmiyor muydu?

Öyle oluyor zaten B450 Tomahawk Max aldım hiçbir paketleme yoktu geldi teslim aldım elmacık değildi satıcı.

Paketlemede en iyi şirket bana göre İncehesap adamlar büyük kutuya koyup içine şişme yastık balon koymuş anakart ve işlemci de.

Paketlemede en iyi şirket bana göre İncehesap adamlar büyük kutuya koyup içine şişme yastık balon koymuş anakart ve işlemci de.
Ucuz şeyler değiller çünkü. Bu gün ortalamanın altında bir işlemci bile pahalı.

Senin elmacıkla işin yok N11'den alıyorsun N11'de sonuna kadar dibine kadar güveilir.
Hayır öyle olmuyor ne yazık ki. N11 sadece bir aracı. Benim bir tanıdığım N11'den bir kapı süsü sipariş verdi. Karısıyla ismini yazdıracaktı. Ürün bir geldi çattt baktı başka bir isim.

İfadeler: x4r
Adana'dan yolluyorlar ürünleri. İstanbul'da olduğum için tek sıkıntım kargo beklemek oluyor (3-4 güne geliyor). Daha önce birçok kez bilgisayar parçaları satın almıştım, gayet güzel paketleyip yolladılar. Sanırım yakın zamanda bir de klavye alacağım onlardan. Şimdiye kadarki siparişlerime bakarsak, gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…