Elmacık tarafından yükseltme yapılmış dizüstü alınır mı?

atavratstrat62

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

Birkaç gündür dizüstü bilgisayar arıyorum ve istediğim dizüstünü neredeyse sadece bir satıcı satıyor.

Elmacık bilgisayar.

Sorun şu ki dizüstülerin hepsi upgrade edilmiş. HP desteğe sorduğumda cihaza zarar verilmediği sürece garanti kapsamı devam eder dedi. Satıcı da distribütör garantisi var diyor. Bana biraz tehlikeli geldi. Sonuçta ben de alınca upgrade edeceğim fakat insan biraz işkilleniyor.

Hepsiburada üzerinden satın alma yapmayı düşünüyorum.

HP 245 250 255 serisinden birini tercih etmeyi düşünüyorum.

32 GB RAM 1 TB SSD'li modeller bile 20 bin TL'nin altında. Bu bana biraz sıkıntı gibi geldi.

Örnek olsun diye link bırakıyorum.

HP 245 G9 6Q8M4ES02 Ryzen 7 5825U 16 GB 512 GB 14" FHD FreeDOS.

HP 245 G9 6Q8M4ES05 Ryzen7 5825U 32 GB 1TB SSD 14" Full HD FreeDOS taşınabilir bilgisayar.

Elmacık satıcısından alışveriş yapmış kişiler de yardım ederlerse çok sevinirim.

Teşekkürler. İyi günler.

Niye bu kadar para veriyorsun ki? Bilgisayarı kendin alıp RAM'ini yükseltemez misin? Alt tarafı sökeceğin iki tane vida. Garantisine falan da bir şey olmaz.

Hocam yorumlar pek olumlu değil.

Niye bu kadar para veriyorsun ki? Bilgisayarı kendin alıp RAM'ini yükseltemez misin? Alt tarafı sökeceğin iki tane vida. Garantisine falan da bir şey olmaz.
Hangi ürüne sorsam upgraded diyorlar. En kötü ben 8 gb falan bi makina alıp kendim upgrade etmem gerekiyor. Yoksa ben kendim de upgrade edebilirim farkındayım.

Yazıda da belirttim ben de alınca upgrade edeceğim ama sormak istedim.

Hocam yorumlar pek olumlu değil.
Evet öyle gözüküyor

İkinci elde çok uyguna laptop RAM'leri var, onlara bakabilirsin.

8 GB'lık al, sonra 8 GB RAM al. Sonra yetkili servise gönder cihazı ve RAM'i, takarlar orada.

Adam kendi de takar, niye adam servisle uğraşsın ki?

8 GB'lık al, sonra 8 GB RAM al. Sonra yetkili servise gönder cihazı ve RAM'i, takarlar orada.
Mantıklı, kendim de hallederim de garanti maranti işleri sinir bozmasın diye düşündüm. Bu yöntem de tedbirli ama biraz uzun bir süreç dayanamam kendim hallederim gibime geliyor

GPU'ları tamamen aynı fakat işlemcisi bir tık dahanyeni ve güçlü, şu linkteki laptopa bir bak

Çok baktım. 15 inç olanlarına da baktım. Bu serisi bir tık 200’lü serilerden kasa kalitesi olarak daha geriymiş diğer arkadaşların dediğine göre. 200’lülerde bir kaç fazla giriş seçenekleri olduğundan yöneldim.

Dediğin gibi olabilir, zaten işlemci açısından benim önerdiğimle senin almayı düşündüğün model arasında çok az fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…