Elmalı Freşa hakkında düşünceler

450909

Hectopat
Makaleler
2
Yemyeşil bir bahçedesiniz. Hava biraz sıcak ama çok güzel bir rüzgar esiyor. Yanınızda kız arkadaşınız. Yer yer beyaz bulutların olduğu masmavi gökyüzünü seyretmektesiniz. O sırada kız arkadaşınız, yanınızdan kalkıyor ve bahçenin içlerine gitmeye başlıyor. Birkaç dakika sonra, elinde pasparlak elmalar ile geri dönüyor. Size bir elma veriyor ve onun gözlerine bakıyorsunuz. O da size aşkla bakıyor. Aynı anda elmaları ısırıyorsunuz. O elmanın mükemmel tadı damağınızda.

Ne mükemmel bir duygu, değil mi? İşte bugün size o duyguları aynen yaşatabilecek tek şeyden bahsedeceğim. Ne mi? Elmalı Freşa!

Elmalı Freşa, yeşile çalan bir cam şişede bulunur. Şişenin yeşil rengi, doğaya olan aşktan bahseder. Şişenin o mükemmel tasarımı, buzdolabındaki o endamı, başka hangi içecekte var ki?
Açacağı elinize aldınız ve şişenin kapağını açtınız. "Çosss" diye bi ses yükseldi. Saniyeler sonra odayı o mükemmel elma kokusu kapladı. Buz gibi şişeyi eliniz ile kavradınız ve ilk yudumu aldınız. O mükemmel elma ve soda uyumu bize Ying-Yang'daki siyah beyaz uyumunu çağrıştırıyor.
İşte bu mükemmel hissiyat, 2 TL kadar yakınınızda. Freşa bir Giresun/Bursa markasıdır. Tüm Türkiye'de!

Soğuk içiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Not: Aşureden sponsorluk almadığın gibi Freşa'dan da sponsorluk almadım
Aşure hakkında Sosyal'de yazdığım yazıyı da okuyabilirsiniz

Oley, 2 TL verdim ve kız arkadaşım da oldu! Teşekkürler Freşa!

Beypazarı severler derneği başkanı olarak sizleri kınıyor ve tadı suya benzemeyen Beypazarı'na davet ediyorum!

Meyveli Sodaların Tadını Düzenleme ve İdaresi Daire Başkanı olarak sizi Freşa'ya davet ediyorum.

Beypazarı maden suyundan (sade yazmama gerek yok sanırım) başka gazlı içecek tüketmiyorum. Bu güzel yazının etkisiyle belki deneyebilirdim ama kız arkadaşınız falan yazıp bana tekrar onu hatırlattığınız için artık tüketmeyeceğim bir ürün.

Kızılay Erzincan. Ortaya atlar hepsini pataklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…