Yasrefe Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #1 Sezonun başından beri dia 3 ama diadan çıkamadım. Tavsiye alabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2022
atar1993 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.461 Makaleler 11 Çözümler 102 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7700X İşlemci 32 GB 6000 Mhz Ram 1+1+2 TB PCIe 4.0 SSD Sapphire RX 6900 XT SE Ekran kartı ASUS ROG Strix X670E-A Anakart Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 5 Ağustos 2022 #2 Yasrefe dedi: Sezonun başından beri dia 3 ama diadan çıkamadım. Tavsiye alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Genel olarak oyunlardaki K/D oranınızın yükselmesi. İyi oynayan birine denk geldiğinizde arkadaş olarak ekleyip beraber oynamak. Bunlar yükseltebilir.
Yasrefe dedi: Sezonun başından beri dia 3 ama diadan çıkamadım. Tavsiye alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Genel olarak oyunlardaki K/D oranınızın yükselmesi. İyi oynayan birine denk geldiğinizde arkadaş olarak ekleyip beraber oynamak. Bunlar yükseltebilir.
Yasrefe Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #3 atar1993 dedi: Genel olarak oyunlardaki k/d oranınızın yükselmesi. İyi oynayan birine denk geldiğinizde arkadaş olarak ekleyip beraber oynamak. Bunlar yükseltebilir. Genişletmek için tıkla... Oyun içi immortal bile gelebiliyor mmr yüksek olabilir.
atar1993 dedi: Genel olarak oyunlardaki k/d oranınızın yükselmesi. İyi oynayan birine denk geldiğinizde arkadaş olarak ekleyip beraber oynamak. Bunlar yükseltebilir. Genişletmek için tıkla... Oyun içi immortal bile gelebiliyor mmr yüksek olabilir.