Elo Hell'den nasıl çıkılır?

13-14 LP kazanıp, 18-19 LP kaybediyorum. Bu durum için yapmam gereken bir şey var mı? Ara ara çok fazla win streak yapıyorum. Hiçbir şey değişmiyor.

13-14 lp kazanıp, 18-19 lp kaybediyorum. Bu durum için yapmam gereken bir şey var mı? Ara ara çok fazla Win streak yapıyorum. Hiçbir şey değişmiyor.

Arkadaşlarınızla takım olup olabildiğince Win almaya çalışın. Genellikle takımı taşıyan siz olun, kill sayınız mutlaka ölüm sayınızdan fazla olsun.

Çıkılmaz. Hesabı salıp sezon sıfırlanmasını beklemen gerek. Her maç 3 tane 3 IQ'lu adamları taşımak zorundasın. Ben main çarımı bıraktım, 10 liraya 2 tane fresh hesap aldım, onlarla oynuyorum.

Ben de ana hesabımda bi ara Elo hell'e girmiştim. 17 LP kaybedip 14 geliyordu. Hesapta maç atmayıp elmasa kadar erimesini bekledim, sonra try hard oynayarak elomu düzelttim. Altın liginde maç atmayarak erime var mı bilmiyorum, yoksa try hard oynayacaksın veya duo bul kendine iyi oynayan.

Ben de ana hesabımda bi ara Elo hell'e girmiştim. 17 LP kaybedip 14 geliyordu. Hesapta maç atmayıp elmasa kadar erimesini bekledim, sonra try hard oynayarak elomu düzelttim. Altın liginde maç atmayarak erime var mı bilmiyorum, yoksa try hard oynayacaksın veya duo bul kendine iyi oynayan.
Erime diamond eloda başlıyor hocam :D uzun zamandır düşük liglerden uzak kaldığınız için bilmemeniz normal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı