Elon Musk, Tesla Model S Plaid Plus'ın iptal edildiğini duyurdu

Elon Musk, dün gece attığı Tweet'le Tesla Model S Plaid Plus'ın iptal edildiğini duyurdu. İptal sebebi olarak Plaid modelinin çok güzel olduğunu söyledi.

1623092579034.png

320 km/s hıza sahip olacağı söylenen Tesla Model S Plaid, şu ana kadar piyasaya sürülmüş en performanslı seri üretim otomobillerinden biri olacak.
Tesla'nın internet sitesinde Plaid+ modelinin hala 2022 ortalarına doğru piyasaya sürüleceği yazıyor.

1623093042979.png

Madem standart model yeterliydi, neden Plus modelini çıkarmayı düşündün sayın Elon?

Kaynak: Webtekno.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elon Musk, dün gece attığı Tweet'le Tesla Model S Plaid Plus'ın iptal edildiğini duyurdu. İptal sebebi olarak Plaid modelinin çok güzel olduğunu söyledi.

Eki Görüntüle 1059837

320 km/s hıza sahip olacağı söylenen Tesla Model S Plaid, şu ana kadar piyasaya sürülmüş en performanslı seri üretim otomobillerinden biri olacak.
Tesla'nın internet sitesinde Plaid+ modelinin hala 2022 ortalarına doğru piyasaya sürüleceği yazıyor.

Eki Görüntüle 1059851

Madem standart model yeterliydi, neden Plus modelini çıkarmayı düşündün sayın Elon?

Kaynak: Webtekno.
Elon'a eskiden bi sempatim vardı meme dönemlerinde ama birkaç aydır gram haz etmiyorum kendisinden.
Not:Coinden zarar etmedim :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı