Neden ki? Ne güzel gelişiyor işte gelişmeye devam etsin işte.
Her ay hiçbir zaman geliştirilmeyecek saçma sapan teknolojik aletleri görmektense yapay zekanın her ay daha geliştiğinin haberini duyarım daha iyi.
Tüketici mi biziz? O ürün biziz olmasın
İstesek de istemesek de hayatımızın içinde bundan kurtulamazsınız, haberini duyarım daha iyi dedim kullanırım demedim ki, ha kullanırım orası ayrı gerektiğinde işimi görüyor.
Tüketici mi biziz? O ürün biziz olmasın
İstesek de istemesek de hayatımızın içinde bundan kurtulamazsınız, haberini duyarım daha iyi dedim kullanırım demedim ki, ha kullanırım orası ayrı gerektiğinde işimi görüyor.
Google asistana merhaba deseniz bile yapay zeka kullanmış oluyorsunuz ve bu yıllardır var zaten, sadece daha gelişmişlerini yapmaya çalışıyor insanlar, bence oldukça başarılı gidiyor, ücretlisini alsanız da ücretsizini kullansanız da veriler karşı tarafa neredeyse her zaman gidiyor zaten, başka türlü gelişmez böyle teknolojiler.
Google asistana merhaba deseniz bile yapay zeka kullanmış oluyorsunuz ve bu yıllardır var zaten sadece daha gelişmişleri yapılmaya çalışıyor insanlar, bence oldukça başarılı gidiyor, ücretlisini alsanız da ücretsizini kullansanız da veriler karşı tarafa neredeyse her zaman gidiyor zaten, başka türlü gelişmez böyle teknolojiler.