Elon Musk'ın Grok 2 adlı yapay zekası piyasa sürülecek!

Makaleler
49

Elon Musk, Grok 2'nin ChatGPT'den daha iyi olacağını söylüyor. Grok 2 büyük dil modeli(LLM) olacak.

Eksantrik milyarder Musk, bu LLM'nin diğer tüm AI'lardan daha iyi olacağını söyledi. Gözler piyasaya sürüş tarihinde.

Not: Bu LLM daha test sürümünde.

Ücretsiz sanıyorsunuz. Bir şey ücretsizse tüketici biziz.

Tüketici mi biziz? O ürün biziz olmasın
İstesek de istemesek de hayatımızın içinde bundan kurtulamazsınız, haberini duyarım daha iyi dedim kullanırım demedim ki, ha kullanırım orası ayrı gerektiğinde işimi görüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@The Tribal Chief ücretsiz sanıyorum dememiş ki arkadaş, teknolojik gelişmeden memnunum demiş.

Kafa gitti. Yanlış yazmışım. Evet, ürün biziz.

@The Tribal Chief ücretsiz sanıyorum dememiş ki arkadaş, teknolojik gelişmeden memnunum demiş.
Ben başka bir olaydan bahsetmek istedim.

Kafa gitti. Yanlış yazmışım. Evet, ürün biziz.

Ben başka bir olaydan bahsetmek istedim.

Google asistana merhaba deseniz bile yapay zeka kullanmış oluyorsunuz ve bu yıllardır var zaten, sadece daha gelişmişlerini yapmaya çalışıyor insanlar, bence oldukça başarılı gidiyor, ücretlisini alsanız da ücretsizini kullansanız da veriler karşı tarafa neredeyse her zaman gidiyor zaten, başka türlü gelişmez böyle teknolojiler.

Verilerimiz havada cirit atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…