İlk sorum sizce sistem bu özelliklerle iyi mi?
İkinci sorum bu sistem daha uyguna toplanabilir mi veya farklı bir satış sitesinde bu fiyata daha iyisi var mı?
Üçüncüsü bu sistem darboğaz yapar mı?
Son olarak darboğaz yapmazsa uygun fiyatlı beğendiğiniz monitörleri önerebilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.
İlk sorum sizce sistem bu özelliklerle iyi mi?
İkinci sorum bu sistem daha uyguna toplanabilir mi veya farklı bir satış sitesinde bu fiyata daha iyisi var mı?
Üçüncüsü bu sistem darboğaz yapar mı?
Son olarak darboğaz yapmazsa uygun fiyatlı beğendiğiniz monitörleri önerebilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkürler arkadaşlar, linke tıklayınca yapılan yükseltmeler gözükmüyor mu? Müsait bir zamanınızda 50bin bütçeli hazır sistem veya toplama bilgisayar önerebilir misiniz?
Sistem bileşenleri güzel gibi geldi bana fakat fiyatı biraz tuzlu sanırım depoloma alanı yetersiz eğer çok oyun yüklerim diyorsan en az 1TB almanı öneririm bende de 1TB var fakat şu oyunlar sayesinde neredeyse 200GB alanım bile kalmıyor.
Hocam RDR2, cyberpunk gibi AAA oyunlarda güzel fpsler almak. Bunun yanında LOL oynuyorum zaten buna yeteceğini düşünüyorum. Ayrıca yazılım işleri için de kullanabileceğim bir sistem ve monitör arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam RDR2, Cyberpunk gibi AAA oyunlarda güzel FPS'ler almak. Bunun yanında LoL oynuyorum zaten buna yeteceğini düşünüyorum. Ayrıca yazılım işleri için de kullanabileceğim bir sistem ve monitör arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam RDR2, cyberpunk gibi AAA oyunlarda güzel fpsler almak. Bunun yanında LOL oynuyorum zaten buna yeteceğini düşünüyorum. Ayrıca yazılım işleri için de kullanabileceğim bir sistem ve monitör arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam bu elraengg sistemi ile sunrise sistemi ekran kartı markası dışında bire bir aynı.
Bu videoda bir arkadaş 4070leri markalara göre kıyaslıyor. Asus ve galax benzer kalitede olduğu gözüküyor. Gidip de sırf asus diye 2 bin lira fazla vermeyin bence şu sistemi alın. Sunrise 4070. Ben de bu sistemi bugün teslim aldım