ELRAEN-GG Sistem özelleştirme yapılıp alınır mı?

Ahmet Metin

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, ekteki sistemi satın almayı düşünüyorum. Bence fiyatı iyi. Hemen hemen istediğim tarzda bir sistem ancak kafama takılan çok büyük bir sorun var. RTX 4000 serisini beklemek mantıklı mı? Intel 13. nesil çıkmışken 12. nesil bir sistem almak ne kadar doğru pek bilmiyorum ama fiyatlar daha da artmadan 2023 senesine girmeden aslında almak bana mantıklı geliyor. Özelleştirme olarak 12600K ve XPG 1 TB SSD'ye yükseltmek istiyorum. Tavsiyeleriniz ve fikirlerinize açığım. Teşekkürler.

ELRAENN-GG / INTEL i5-12400F / ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3070 Ti GAMING OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasa ne olur bilmiyorum ama 4000 serisi yeni girdi. Bende ekran kartı için bekliyorum düşer diye ve geçen aya göre düştüğünü gördüm.

İyi bir işlemci soğutucu olmadan 12600K almayın veya 12700F alın en azından soğutucu çıkıyor.

Piyasa ne olur bilmiyorum ama 4000 serisi yeni girdi. Bende ekran kartı için bekliyorum düşer diye ve geçen aya göre düştüğünü gördüm.

Hani almışken yeni modeli alalım diyorum ama yani kararsız kaldım. DLSS 3.0 da cabası.

Hani almışken yeni modeli alalım diyorum ama yani kararsız kaldım. DLSS 3.0 da cabası.
DLLS 3.0 çok iyi bir olay bütçeniz zorlanmayacaksa 4000 serisi güzeldir ama daha yeni bir kart ve kullanmadım yorum yapmam doğru olmaz.

İyi bir işlemci soğutucu olmadan 12600K almayın veya 12700F alın en azından soğutucu çıkıyor.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler, özelleştirmelerde ASUS TUF lc 240 mevcut. 120 yerine 240 daha mantıklı olur mu 12600K için? Bir de siteyle iletişime geçsem özelleştirmelere 3600 MHz RAM ekleseler ve 3600 MHz RAM yapsam daha iyi olmaz mı? Teşekkürler.

Ben de bu kasayı almayı planlıyorum hiçbir özelleştirme yapmadan alsam üzer mi beni?
Yoksa direkt yapıştırıp geçeyim mi fiyat olarak nasıl buldunuz? @messinicocugu

Ben de bu kasayı almayı planlıyorum hiçbir özelleştirme yapmadan alsam üzer mi beni?
Yoksa direkt yapıştırıp geçeyim mi fiyat olarak nasıl buldunuz? @messinicocugu

NVIDIA almak istiyorsanız iyidir hocam alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…