Elraen Parva sistem alınır mı?

Tamam kardeşim sen bu düşünceyle bu bütçeye ROG kartta eklersin. 1660 Super var. 1650'li sistemden 20 FPS garanti daha fazla verecek. Kasa SSD daha kaliteli. İşlemci tekli çekirdekte aynı ve 3100'ün daha fazla çoklu çekirdeği var 8 tane.

nasıl ssd daha yüksek güldürme sabah sabah her türlü parva önde

Arkadaş render için alacağım demedi oyunların çogu çoklu çekirdek kullanmıyor bu sebeple her türlü 3500X iyi performans verecek.

Arkadaş render için alacağım demedi oyunların çogu çoklu çekirdek kullanmıyor bu sebeple her türlü 3500X iyi performans verecek.

Tamam işte! Oyunda 3500X 6 FPS daha fazla veriyor. 1650 ile 1660 Super arasında 20 FPS'lik fark var.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM hızı daha iyi parvada işlemci ve RAM'le 6-7 FPS kapatır 10 FPS için o kadar zahmete 150TL gereksiz paraya ve ASUS'u bir kenara atmaya değmez benim görüşüme göre.
RAM hızı daha iyi parvada işlemci ve RAM'le 6-7 FPS kapatır 10 FPS için o kadar zahmete 150TL gereksiz paraya ve ASUS'u bir kenara atmaya değmez benim görüşüme göre.
zaten 3000 serisi ve yeni nesil işlemciler geliyor 2-3 yıla yükseltme yapması gerekicek

3000 ile 3200 arasında 6 7 FPS yok yalnız. 2 FPS fark var. Buradan ne kadar cahil olduğun anlaşılıyor. Gerçekten cahillerle mücadele etmek zor. Konuyu takip etmeyeceğim.

3000 ile 3200 arasında 6 7 FPS yok yalnız. 2 FPS fark var. Buradan ne kadar cahil olduğun anlaşılıyor. Gerçekten cahillerle mücadele etmek zor. Konuyu takip etmeyeceğim.

3100 - 3500X arasında 6-7 FPS var ama sadece RAM'ler üzerinden konuşmuyorum düzgün oku anlamak istedigini anlayıp geçme.

3100 - 3500X arasında 6-7 FPS var ama sadece RAM'ler üzerinden konuşmuyorum düzgün oku anlamak istedigini anlayıp geçme.

Hocam kabul et. O sistem pahalı. Bak bu kadar insan pahalı diyor inatlaşma. Topladığım sistem daha iyi. Arkadaş bunu alsın. 1650 Super o bütçeye kötü.

Ya öyle saçma şey mi olur? @Hangottom Arkadaş sisteme 1660 Super koymuş siz hala çocuk kandırmacası sistemi savunuyorsunuz. Render gibi işler yapmayacaksa işlemcilerin birbirinden farkı yok. Parva sistemin anakartı fiyatına göre iyi değil. 1660S ile 1650S'nin farkı belli zaten. RX 5600 R5 2600 sistem yükseltme - Technopat Sosyal Savunmanızın sebebi zaten sizin almak istemeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…