Elraen yayın ekranı nasıl tasarlanır?

Antik Makine

Centipat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İpad 4. nesil İphone 11 Excalibur 1650 12450H Anker Q10 Life
Arkaşaşlar Elrane'yi izliyenler bu resmi bilir. Aynısı Jahrein'de de var, ben bunu nasıl yaparım? Hangi programları kullanamam gerekyor?
Anlamayanlar şu linkte demek istediğim;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-06 185211.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-06 185211.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 1.155
Adobe Photoshop ile yapabilirsin fakat youtube'de öğretici videolar var, onları izleyip ordan öğrenip yapabilirsin.

Önce Tuğkan'ı çizeceksin, efektsiz bir şekilde. Herhangi bir çizim programı iş görür. Sonrasında After Effect üzerinden efektleri, parlamaları ekleyip yılanı hareketlendireceksin.

Elinde o çizim olduktan sonra gerisi çok zor değil, arkaplanın neredeyse %90'ı şablon zaten. Hatta çizimi bile yapay zeka ile çok rahat yaparsın.
Adobe Photoshop ile yapabilirsin fakat youtube'de öğretici videolar var, onları izleyip ordan öğrenip yapabilirsin.
Bunu Photoshop ile yapamazsın.

Önce Tuğkan'ı çizeceksin, efektsiz bir şekilde. Herhangi bir çizim programı iş görür. Sonrasında After Effect üzerinden efektleri, parlamaları ekleyip yılanı hareketlendireceksin.

Elinde o çizim olduktan sonra gerisi çok zor değil, arkaplanın neredeyse %90'ı şablon zaten. Hatta çizimi bile yapay zeka ile çok rahat yaparsın.

Bunu Photoshop ile yapamazsın.
hocam zaten çizim yeteneğim yok,ben yapay zekaya yaptıracaktım ama bu hareketlendirem işini nasıl yaparım onu bilmiyorum .Bildiğinizyoutube videosu var mı ben araştırdım ama bulamadım.

@Antik Makine
After Effects puppet pinning olarak aratırsan yılanı nasıl hareketlendireceğini öğrenebilirsin. Gözler için lightning eyes, uçuşan partiküller için dust effect ve arka plandaki daire için de glow line şeklinde aratabilirsin. Gerisi filtre.
şöyle bir şey buldum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

şöyle bir şey buldum

eğer bu kadar zorsa zaten uğraşmam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı