Elraenn Parva Alınır Mı?

@eneserdogan ve @VenomSnake Konu Sahibi Arkadaş Monitörlü bir sistem arıyor galiba Elraen Parva da Monitör seçmişti.
Monitör işin içine girince biraz sendeleyebiliriz. Sonuç olarak kâle alınabilecek 144Hz, IPS panel gibi monitörler minimum 1400₺'den başlıyorlar. Örnek vereyim, tavsiye ettiğim sisteme HP 6ML40AA 21.5" 144Hz 1ms (HDMI+VGA) Freesync Oyuncu Fiyatı şu monitörü önersem bile fiyat 9000₺ oluyor.
Ve örnek gösterdiğim monitörde* panel tipi "TN" bu arada.

Dediğiniz değişiklikler ile alınabilir. Ama monitör için 1800 TL çok fazla. Bana kalırsa monitörden birazcık kısılıp daha iyi bileşenler seçilmeli. Mesela 2060 Super alınabilir bu fiyata. Toplama imkanınız varsa şöyle bir sistem topladım sizin için ;

G.Skill RipjawsV Siyah 8 GB 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18S-8GVK Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ( 2 adet )

7498.46 TL tuttu. Monitörden pek anlamadığım için o seçimi artık size bırakmak zorundayım.
Toplam bütçenizi tam olarak bilemediğim için böyle bir sistem topladım. Belki monitör için ayrı bütçeniz vardır. Monitörü sarı yazmamın sebebi bazı arkadaşlar tahminimce direkt atlayacaklar "monitör dahil" diye. Herhalde onu da görürler.

SSD'yi Sandisk SSD Plus 480GB 530MB-445MB/s Sata 3 2.5" SSD Fiyatı yapıp LG 22MK400H 21.5 inc Full HD Freesync Monitör | En Ucuzu Akakçe alınabilir. Fiyat 7.600 civarı yapıyor sanırsam.

Güzel olmuş ama monitör için bütçe yoksa ekran kartını şu 3 karttan birini alsın.
Sapphire Pulse AMD RX 5600 XT 6GB 192Bit GDDR6 (DX12) Ekran Fiyatı

XFX AMD Radeon RX 5600 XT THICC III Ultra 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı (RX-56XT6TB48) - incehesap.com

XFX AMD Radeon RX 5600 XT 14GBS THICC II Pro 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı (RX-56XT6DF46) - incehesap.com

O SSD kronik sorunlu. 30 TL daha verip sorunsuz, kaliteli bir SSD almak çok daha mantıklı.

Ramlerin CL18 olması gerçekten gereksiz. Anlamıyorsa hiç CL düşürmeye falan girmesin direkt 3200MHz alsın.

Allah allah bu da mı sorunlu? Çok merak ediyorum, SanDisk'in sorun yaratmadığı SSD'si var mı? Öyleyse dediğiniz daha mantıklı tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…