Random212 Centipat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 50 7 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar bu sistemi Ryzen 5 3500X yapıp almak istiyorum oyun için kullanacağım, herhangi bir sıkıntısı var mı? Elraenn Parva - inventus
Arkadaşlar bu sistemi Ryzen 5 3500X yapıp almak istiyorum oyun için kullanacağım, herhangi bir sıkıntısı var mı? Elraenn Parva - inventus
Hank Decapat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 284 Çözümler 2 7 Ekim 2020 #2 Random212 dedi: Arkadaşlar bu sistemi Ryzen 5 3500X yapıp almak istiyorum oyun için kullanacağım, herhangi bir sıkıntısı var mı? Elraenn Parva - inventus Genişletmek için tıkla... Alınır. Fiyat konusunda daha iyisi var mıdır bilemem. İnventustan daha önce alışveriş yaptım. Kesinlikle öneririm.
Random212 dedi: Arkadaşlar bu sistemi Ryzen 5 3500X yapıp almak istiyorum oyun için kullanacağım, herhangi bir sıkıntısı var mı? Elraenn Parva - inventus Genişletmek için tıkla... Alınır. Fiyat konusunda daha iyisi var mıdır bilemem. İnventustan daha önce alışveriş yaptım. Kesinlikle öneririm.
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.111 Makaleler 4 Çözümler 18 7 Ekim 2020 #3 RAM 2X8 yap.
Random212 Centipat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 50 7 Ekim 2020 #4 359149 dedi: RAM 2X8 yap. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi aşıyor Hank dedi: Alınır. Fiyat konusunda daha iyisi var mıdır bilemem. İnventustan daha önce alışveriş yaptım. Kesinlikle öneririm. Genişletmek için tıkla... Güvenilir bir site mi babamı ikna etmem lazımda Hank dedi: Alınır. Fiyat konusunda daha iyisi var mıdır bilemem. İnventustan daha önce alışveriş yaptım. Kesinlikle öneririm. Genişletmek için tıkla... Güvenilir bir site mi babamı ikna etmem lazımda
359149 dedi: RAM 2X8 yap. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi aşıyor Hank dedi: Alınır. Fiyat konusunda daha iyisi var mıdır bilemem. İnventustan daha önce alışveriş yaptım. Kesinlikle öneririm. Genişletmek için tıkla... Güvenilir bir site mi babamı ikna etmem lazımda Hank dedi: Alınır. Fiyat konusunda daha iyisi var mıdır bilemem. İnventustan daha önce alışveriş yaptım. Kesinlikle öneririm. Genişletmek için tıkla... Güvenilir bir site mi babamı ikna etmem lazımda
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.111 Makaleler 4 Çözümler 18 7 Ekim 2020 #5 Random212 dedi: Bütçeyi aşıyor Genişletmek için tıkla... Bence kendini zorlayarak yapabilirsin. 8 GB cidden yetmiyor bazı durumlarda. Ama şimdi yapmasan da ilerde upgrade yapman lazım.
Random212 dedi: Bütçeyi aşıyor Genişletmek için tıkla... Bence kendini zorlayarak yapabilirsin. 8 GB cidden yetmiyor bazı durumlarda. Ama şimdi yapmasan da ilerde upgrade yapman lazım.
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 7 Ekim 2020 #6 Random212 dedi: Bütçeyi aşıyor Güvenilir bir site mi babamı ikna etmem lazımda Güvenilir bir site mi babamı ikna etmem lazımda Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir. Zaten Elraenn gibi çok tanınmış bir yayıncının çalıştığı site mecburen güvenilir olmak zorunda.
Random212 dedi: Bütçeyi aşıyor Güvenilir bir site mi babamı ikna etmem lazımda Güvenilir bir site mi babamı ikna etmem lazımda Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir. Zaten Elraenn gibi çok tanınmış bir yayıncının çalıştığı site mecburen güvenilir olmak zorunda.