Ben de şimdi farkettim. 2 sene önce şu çirkin kasayı tüm hazır sistemlere koyarlardı bu sene de o tipler moda oldu. Yakında Letgo'daki tüm ilanlar o kasanın fotoğrafı ve " RGB OYUN CANAVARI" başlığına döner.
Yedek bir klavye varsa idaretenlik onu kullanabilirsin, biraz para biriktirip klavye alabilirsin. Ancak klavyeyi hemen almak istiyorsan 3100 de alabilirsin, ben kullanıyorum ve güzel işlemci. 4/8 bir işlemci.
Yedek bir klavye varsa idaretenlik onu kullanabilirsin, biraz para biriktirip klavye alabilirsin. Ancak klavyeyi hemen almak istiyorsan 3100 de alabilirsin, ben kullanıyorum ve güzel işlemci. 4/8 bir işlemci.
Stok hali pek iyi değil ama düzenleyince fiyatına göre çok güzel olabiliyor.
R5 3500X, 16 GB RAM ve RX 570 şeklinde almanı önermem. R5 3500X, 8GB RAM ve 1650 Super olarak almak daha iyi olur, sonradan 8 GB daha eklersin ve elindeki 1650 Super'in tadını çıkarırsın.
Merhabalar işlemciyi Ryzen 5 3500X ve RAM'i de 16 GB yapınca 4600 TL civarı oluyor. Sizce alınır mı? Ya da bu fiyata daha iyisi bulunur mu? Link:Elraenn Parva - inventus
Selamlar. Bilgisayarım alacağım için yazıyı kısa tutacağım. Linkteki elraenn parva isimli hazır sistemi yükselterek almaya karar verdim. Ekran kartını GTX 1660 Super TUF Gaming. RAM'i 8 GB'dan 16 GB'a yükselttim. Bir de Seagate 1TB 7200RPM HDD aldım. Sizce başka herhangi bir şey eklemeli miyim...
Merhabalar iyi günler dilerim. Önümüzdeki sene okul bitiminde Elraenn Parva almayı planlıyorum, sadece işlemci yükseltmesi olacak. Ryzen 5 3500X tabii ki ileride RAM konusunda takviye yapacağım.