DorukDoruk Decapat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 5 Ekim 2020 #11 byiyuel dedi: Şuan kullandığım harddisklerimi de takacağım. Bana şunu söyleyin: Alınır mı alınmaz mı fiyatına göre? Genişletmek için tıkla... Alınmaz Paranızı Bekletip RDNA2 bekleyin
byiyuel dedi: Şuan kullandığım harddisklerimi de takacağım. Bana şunu söyleyin: Alınır mı alınmaz mı fiyatına göre? Genişletmek için tıkla... Alınmaz Paranızı Bekletip RDNA2 bekleyin
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ekim 2020 #12 Kayseri Mantısı dedi: Belleği 8 GB yapıp 1650 Super tercih edin. Ayrı ayrı alabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam oradaki 1650S büyük ihtimalle ısınan model. Ayrı ayrı da 8 GB RAM'le 1650S yapılabiliyor.
Kayseri Mantısı dedi: Belleği 8 GB yapıp 1650 Super tercih edin. Ayrı ayrı alabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam oradaki 1650S büyük ihtimalle ısınan model. Ayrı ayrı da 8 GB RAM'le 1650S yapılabiliyor.
byiyuel Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 441 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #13 Kayseri Mantısı dedi: Belleği 8 GB yapıp 1650 Super tercih edin. Ayrı ayrı alabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Belleği 8GB yapıp 1650 Super almak pek mantıklı değil sanırsam?
Kayseri Mantısı dedi: Belleği 8 GB yapıp 1650 Super tercih edin. Ayrı ayrı alabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Belleği 8GB yapıp 1650 Super almak pek mantıklı değil sanırsam?
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 5 Ekim 2020 #14 byiyuel dedi: Belleği 8GB yapıp 1650 Super almak pek mantıklı değil sanırsam? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bütçenizi söyler misiniz?
byiyuel dedi: Belleği 8GB yapıp 1650 Super almak pek mantıklı değil sanırsam? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bütçenizi söyler misiniz?
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 5 Ekim 2020 #15 Ayrı ayrı toplarsan daha iyi bir sistem toplayabilirsin.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ekim 2020 #16 DorukDoruk dedi: Alınmaz Paranızı Bekletip RDNA2 bekleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam herkese bunu diyorsunuz. Arkadaşın bütçesi 15000 TL değil. Not: RDNA2'nin fiyatının kaç olacağını bilmiyorum.
DorukDoruk dedi: Alınmaz Paranızı Bekletip RDNA2 bekleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam herkese bunu diyorsunuz. Arkadaşın bütçesi 15000 TL değil. Not: RDNA2'nin fiyatının kaç olacağını bilmiyorum.
byiyuel Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 441 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #17 DorukDoruk dedi: Alınmaz Paranızı Bekletip RDNA2 bekleyin Genişletmek için tıkla... Daha fazla beklersem hiç alamam. Ülkenin halini görüyorsunuz, bu daha iyi zamanlar 2021'in ilkbaharında dolar 10TL olursa beklemeyi görürsünüz. DorukDoruk dedi: Alınmaz Paranızı Bekletip RDNA2 bekleyin Genişletmek için tıkla... Zaten ailemi zor ikna ettim bilgisayar almaya bir de RDNA2 mi bekleyeceğim . Zaten fiyatları uçuk olacaktır.
DorukDoruk dedi: Alınmaz Paranızı Bekletip RDNA2 bekleyin Genişletmek için tıkla... Daha fazla beklersem hiç alamam. Ülkenin halini görüyorsunuz, bu daha iyi zamanlar 2021'in ilkbaharında dolar 10TL olursa beklemeyi görürsünüz. DorukDoruk dedi: Alınmaz Paranızı Bekletip RDNA2 bekleyin Genişletmek için tıkla... Zaten ailemi zor ikna ettim bilgisayar almaya bir de RDNA2 mi bekleyeceğim . Zaten fiyatları uçuk olacaktır.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 5 Ekim 2020 #18 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hocam oradaki 1650S büyük ihtimalle ısınan model. Genişletmek için tıkla... Isınan model değil. Fotoğraflarına bakarak bile karşılaştırabilirsiniz. Lux ultisi kullanan kedi dedi: Ayrı ayrı da 8 GB RAM'le 1650S yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Daha iyisi toplanmaz ama daha kalitelisi toplanabilir. byiyuel dedi: Belleği 8GB yapıp 1650 Super almak pek mantıklı değil sanırsam? Genişletmek için tıkla... İleride 1 tane daha 8 GB bellek takabilirsiniz ama ileride ekran kartını değiştirmek daha zor olur.
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hocam oradaki 1650S büyük ihtimalle ısınan model. Genişletmek için tıkla... Isınan model değil. Fotoğraflarına bakarak bile karşılaştırabilirsiniz. Lux ultisi kullanan kedi dedi: Ayrı ayrı da 8 GB RAM'le 1650S yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Daha iyisi toplanmaz ama daha kalitelisi toplanabilir. byiyuel dedi: Belleği 8GB yapıp 1650 Super almak pek mantıklı değil sanırsam? Genişletmek için tıkla... İleride 1 tane daha 8 GB bellek takabilirsiniz ama ileride ekran kartını değiştirmek daha zor olur.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ekim 2020 #19 byiyuel dedi: Daha fazla beklersem hiç alamam. Ülkenin halini görüyorsunuz, bu daha iyi zamanlar 2021'in ilkbaharında dolar 10TL olursa beklemeyi görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Sistem bence alınabilir. Eğer render gibi işlerle uğraşacaksanız ben 2600 öneririm. Çoklu işlemlerde daha iyi. Ama sadece oyunda FPS istiyorsanız 3500X alın.
byiyuel dedi: Daha fazla beklersem hiç alamam. Ülkenin halini görüyorsunuz, bu daha iyi zamanlar 2021'in ilkbaharında dolar 10TL olursa beklemeyi görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Sistem bence alınabilir. Eğer render gibi işlerle uğraşacaksanız ben 2600 öneririm. Çoklu işlemlerde daha iyi. Ama sadece oyunda FPS istiyorsanız 3500X alın.
byiyuel Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 441 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #20 Onur Turgut Ermiş dedi: Ayrı ayrı toplarsan daha iyi bir sistem toplayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ayrı ayrı toplarken nereye nasıl güveneceğim?
Onur Turgut Ermiş dedi: Ayrı ayrı toplarsan daha iyi bir sistem toplayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ayrı ayrı toplarken nereye nasıl güveneceğim?