E emrepsilon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2020 #11 Hasan Demirel dedi: Teşekkürler bende ondan sipariş verdim dün. Genişletmek için tıkla... Memnunmusunuz acaba suan hala alınır mı Hasan Demirel dedi: Teşekkürler bende ondan sipariş verdim dün. Genişletmek için tıkla... Memnunmusunuz acaba suan hala alınır klcomer dedi: Selamun Aleyküm ben sipariş verdim Cyber 1650s'i bugün kargoyla geliyor. En kısa zamanda deneyimlerimi sana aktarırım kardeşim inşallah Genişletmek için tıkla... Kardeş memnun musun sistemden Son düzenleme: 10 Ekim 2020
Hasan Demirel dedi: Teşekkürler bende ondan sipariş verdim dün. Genişletmek için tıkla... Memnunmusunuz acaba suan hala alınır mı Hasan Demirel dedi: Teşekkürler bende ondan sipariş verdim dün. Genişletmek için tıkla... Memnunmusunuz acaba suan hala alınır klcomer dedi: Selamun Aleyküm ben sipariş verdim Cyber 1650s'i bugün kargoyla geliyor. En kısa zamanda deneyimlerimi sana aktarırım kardeşim inşallah Genişletmek için tıkla... Kardeş memnun musun sistemden
Hasan Demirel Femtopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 44 Yer Şanlıurfa. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yayıncı 11 Ekim 2020 #12 emrepsilon dedi: Memnun musunuz acaba şu an hala alınır mı? Memnun musunuz acaba şu an hala alınır. Kardeş memnun musun sistemden. Genişletmek için tıkla... Evet memnun sistemden gerçekten güzel kargolandı elime sağlam ulaştı.
emrepsilon dedi: Memnun musunuz acaba şu an hala alınır mı? Memnun musunuz acaba şu an hala alınır. Kardeş memnun musun sistemden. Genişletmek için tıkla... Evet memnun sistemden gerçekten güzel kargolandı elime sağlam ulaştı.
E emrepsilon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #13 Hasan Demirel dedi: Evet memnun sistemden gerçekten güzel kargolandı elime sağlam ulaştı. Genişletmek için tıkla... Kasa hava akışı iyi mi ve anakart ilerde yükseltmek icin uygun mu?
Hasan Demirel dedi: Evet memnun sistemden gerçekten güzel kargolandı elime sağlam ulaştı. Genişletmek için tıkla... Kasa hava akışı iyi mi ve anakart ilerde yükseltmek icin uygun mu?
Hasan Demirel Femtopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 44 Yer Şanlıurfa. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yayıncı 12 Ekim 2020 #14 emrepsilon dedi: Kasa hava akışı iyi mi ve anakart ileride yükseltmek için uygun mu? Genişletmek için tıkla... Evet hava akışı iyi sıcaklık değerleri normalde 40 derece. Tam ayarlarda 50'yi buluyor. Anakarttan memnunum gayet güzel.
emrepsilon dedi: Kasa hava akışı iyi mi ve anakart ileride yükseltmek için uygun mu? Genişletmek için tıkla... Evet hava akışı iyi sıcaklık değerleri normalde 40 derece. Tam ayarlarda 50'yi buluyor. Anakarttan memnunum gayet güzel.