Matrian Hectopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu linkte oynanan mod pack'i bulabilecek var mı? Klasik mod pack'ler değil anladığım kadarıyla, Zombie Apocalypse falan değil çünkü 38 mod var sadece. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2025
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu linkte oynanan mod pack'i bulabilecek var mı? Klasik mod pack'ler değil anladığım kadarıyla, Zombie Apocalypse falan değil çünkü 38 mod var sadece.
Çözüm raydex gg 6 Temmuz 2025 Modlar bunlardır. Hepsi tam 32 mod ama çalıştığına dair test etmedim, uyuşmazlık olabilir ama hepsinin ismi doğru.
Modlar bunlardır. Hepsi tam 32 mod ama çalıştığına dair test etmedim, uyuşmazlık olabilir ama hepsinin ismi doğru.
Edip01 Hectopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #41 Hocam bütün ne var ne yok hallettim ama bu sefer bambaşka bir olay var zombiler sabah doğuyor hepsinde zırh olduğu için sabahda doğuyor zaaten inanılmaz zor zombiler sabah kasılamıyoruz zombilerin miğfer almasını engelleyecek bir mod yok mu? Artı 0 Eksi
Hocam bütün ne var ne yok hallettim ama bu sefer bambaşka bir olay var zombiler sabah doğuyor hepsinde zırh olduğu için sabahda doğuyor zaaten inanılmaz zor zombiler sabah kasılamıyoruz zombilerin miğfer almasını engelleyecek bir mod yok mu?
Darksight Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #42 Edip01 dedi: Hocam her şey iyi güzel fakat tuğkan abiler Online oynamış onu nasıl ypacaz Online? Genişletmek için tıkla... orjinal minecraftınız varsa essential mod kullanabilirsiniz TL gibi korsan kullanıyorsanız e4mc kullanabilirsiniz Artı 0 Eksi
Edip01 dedi: Hocam her şey iyi güzel fakat tuğkan abiler Online oynamış onu nasıl ypacaz Online? Genişletmek için tıkla... orjinal minecraftınız varsa essential mod kullanabilirsiniz TL gibi korsan kullanıyorsanız e4mc kullanabilirsiniz
Darksight Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #43 Edip01 dedi: Hocam her şey iyi güzel fakat tuğkan abiler Online oynamış onu nasıl ypacaz Online? Genişletmek için tıkla... orjinal minecraftınız varsa essential mod kullanabilirsiniz TL gibi korsan kullanıyorsanız e4mc kullanabilirsiniz Artı 0 Eksi
Edip01 dedi: Hocam her şey iyi güzel fakat tuğkan abiler Online oynamış onu nasıl ypacaz Online? Genişletmek için tıkla... orjinal minecraftınız varsa essential mod kullanabilirsiniz TL gibi korsan kullanıyorsanız e4mc kullanabilirsiniz
M merdo 12334 Femtopat Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #44 yapma videosu varmı yabancı dil fark etmez Artı 0 Eksi
morchzz Femtopat Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #45 raydex gg dedi: Modlar bunlardır. Hepsi tam 32 mod ama çalıştığına dair test etmedim, uyuşmazlık olabilir ama hepsinin ismi doğru. Genişletmek için tıkla... böyle bi hata alıyorum napabilirim Dosya Ekleri gggg.png 55,2 KB · Görüntüleme: 25 Artı 0 Eksi
raydex gg dedi: Modlar bunlardır. Hepsi tam 32 mod ama çalıştığına dair test etmedim, uyuşmazlık olabilir ama hepsinin ismi doğru. Genişletmek için tıkla... böyle bi hata alıyorum napabilirim
GHOST m Picopat Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Ağustos 2025 #46 morchzz dedi: Böyle bir hata alıyorum ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Mod un sürümü tam değildir veya yanlış yüklemiş olabilirsin o moda bir daha bak bir de araştır bazı modlarda bir eklenti olması lazım. Artı 0 Eksi
morchzz dedi: Böyle bir hata alıyorum ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Mod un sürümü tam değildir veya yanlış yüklemiş olabilirsin o moda bir daha bak bir de araştır bazı modlarda bir eklenti olması lazım.
T Tyrab Femtopat Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 22:52 #47 morchzz dedi: böyle bi hata alıyorum napabilirim Genişletmek için tıkla... coroutil modunu yüklemen gerektiğini söylüyor Artı 0 Eksi
morchzz dedi: böyle bi hata alıyorum napabilirim Genişletmek için tıkla... coroutil modunu yüklemen gerektiğini söylüyor
GHOST m Picopat Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Diğer Perşembe 14:20 #48 Tyrab dedi: coroutil modunu yüklemen gerektiğini söylüyor Genişletmek için tıkla... Ekle bazı modlar birlerine bağlı oluyor ekleyip bir dene olmaz ise bilmiyorum Artı 0 Eksi
Tyrab dedi: coroutil modunu yüklemen gerektiğini söylüyor Genişletmek için tıkla... Ekle bazı modlar birlerine bağlı oluyor ekleyip bir dene olmaz ise bilmiyorum