Elsa marka ekran kartı alınır mı?

Furkanwarband

Centipat
Elsa markası iyi midir, alınır mı?
Model olarak RX 550 4 GB alacağım. Model olarak o fiyatlarda bir şeyler önerirseniz memnun olurum. İkinci el olmayacak şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elsa markası iyi midir, alınır mı?
Model olarak RX 550 4 GB alacağım. Model olarak o fiyatlarda bir şeyler önerirseniz memnun olurum. İkinci el olmayacak şekilde.
Aşırı kötü bir markadır. Kullandım her türlü problem vardı. RX580 kullandım. Yükte 90 dereceyi görüyordu. Hala nasıl sattığımı düşünüyorum. Ayrıca sıfır diye satılsa da kartlar refurbished olduğu için dandiktir.

Son düzenleme:
Hangi fiyatlarda? Şu an ekran kartı almak kumar gibi bir şey. Paranız olsa bile doğru düzgün bir şey bulunmuyor.

ELSA markasına baktım. Belirli bir süredir Nvidia için ekran kartı üretmekte. Türkiye içi servis konusunda da ne kadar yetkin olunur muamma. Alınabilir ama MSI, ASUS gibi markaları haliyle önceliğime koyardım.

RX 550 ise bana göre şu devirde alınması gereken bir kart değil. Almak olsun diye alınmamalı.

@Furkanwarband

İki sene önce RX 580 8 GB, 1300 TL'ye bulunuyordu. Hem ülkemizde hem de dünyada bu ürünlerin fiyatları arttı. Kendinizi sıfır bir ürün alayım diye kötü bir şeye yönlendirmeyin.

@BerkayZ87'ya katılıyorum. Temiz ve garantisi devam eden ikinci el bulmak en doğru çözüm olacaktır. He acele yoksa paranızı biriktirip bekleyin. Bu durum böyle devam etmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı