Eluktronics laptop alınır mı?

Vergi Ödemeye Değer Mi?

• Evet

Oy: 5 71,4%
  • Hayır

Oy: 2 28,6%

• Oy verenlerin toplamı
    7

neyzarim

Decapat
Selamlar forum,

Dünden beri hayran kaldığım ve aklıma takılan Ryzen 7 4800H işlemcili oyun-performans laptopu RP-17 için gümrük vergileri hususunda araştırma yapıyorum.

Sizce vergi ödemeyi göze alıp sipariş verilmeli mi? Ben öyle düşünüyorum zira işlemci müthiş derecelerde performans veriyor.

inceleme videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Keşke Türkiye'deki ithalatçı firmalar eluktronics gibi F/P bir markayı ülkemize getirseler. Buradan kendilerine sesleniyorum lütfeniniz efendim .

Aşağıdaki uyarlama vergiler hariç 8992 TL yapıyor.

RP-17 Ultra performance 17.3" 144Hz AMD Ryzen laptop

• July 1st$50 launch ınstant rebate (limited offer)
  • Windows 10 none - Online Driver download [-$100]
  • AMD Ryzen 4800H 8-Core (2.9-4.2GHz 8MB cache)
  • 6 GB GDDR6 NVIDIA GeForce RTX 2060.
  • 512 GB PCI-e NVMe SSD + 16 GB DDR4 RAM (2 DIMM)3200MHzBLack swarm dbrand®
  • Display cover with eluktronics icon [+$FREE] ($24.95 value)
  • Please do not applythermal grizzly conductonaut CPU &
  • Mastergel maker GPU upgrade (Ultimate coolıng) [$+50]1 year eluktronics warranty.

Eğer alınmaz diyorsanız 13.5K'ya kadar F/P oyun-performans laptopu öneriniz nedir? Teşekkürler.

Alınabilir, firma bildiğim kadarıyla Avrupa'da tercih ediliyor.
Ancak bütçeniz 13.500 TL iken pek yurt dışı alışveriş tavsiye etmem gibi duruyor. Malum virüs falan derken insan tedirgin olmuyor değil.
Eğer zamanınız var ise bir süre beklemenizi öneririm, yakında Türkiye'ye de 4000 işlemcili laptoplar gelecektir. O zamana kadar da bir miktar para daha biriktirirsiniz, ancak acele ise dediğim gibi alabilirsiniz laptop bazında fiyat uygun duruyor ancak vergi ne kadar olur bilmiyorum. Hatta Amazon.de'den göz atıp oradan alın, sizden gümrük vergisini de alacaklardır bu sayede derdiniz olmaz. Ek olarak sanırım Eluktronics global olarak garanti sunuyordu, eğer öyleyse büyük bir artı demektir.

Vergilerle beraber 11000 TL yapıyor.
Alınır çünkü bu fiyat segmentinde RTX 2060 yok.
4800H da gayet iyi bir işlemci.
Tavsiye ederim hatta.

Ben de vergileri eklediğim zaman alınır gibi düşünmüştüm ancak yurt dışından laptop almadığım için gümrükte olumsuz bir durum yaşatır da pişman ettirirler mi diye kararsız durumdayım.

%20 vergi üzerine de ayrıca kesintiler yapıldığını okudum, sanırım hukuksuzluğun ve keyfiliğin alıp başını gittiği bir yere dönüştü gümrük.

Daha önce laptop/pc alıp da olumsuz durum yaşayan oldu mu? Olduysa nasıl bir çözüm yoluna gidildi?

Türkiye'ye 4000 serisi girdiğinde bu fiyatın çok ötesinde fahiş bir fiyatlama ile gireceğine adım gibi eminim malum fırsatçılığın ana vatanı gibi bir ülke olduk. Gelmesini beklemek, ardından normal fiyat bandına oturmasını beklemek derken çok zaman kaybettirir gibi; çok kararsızım üstelik de ihtiyacım da var.

Amazon'un listelemesini beklemek en doğrusu olacak sanırım. Katkınız için de teşekkürler

Son düzenleme:

Peki bütçeme (13.5-14k) uygun bir tavsiyeniz var mıdır hocam?

Eluktroboost a sahip modellerine bakın. En iyi modelleri onlar. 90 Watt çalışan ekran kartını 110 Watt'a boostluyorlar... Tabi bu da muhteşem bir performans artışı demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…