EmirKadirO Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 983 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #1 Emir M. dedi: Reballing yapılması gerekiyor. Isıtmak falan bunlar hep geçici yöntem, bir yere kadar idare ettirirsin. Kartı sat elinden çıkar bence. Tamirine falan da değeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam neden sizde aynı rozetten iki tane var? 3 Kere sayfa yeniledim olmadı.
Emir M. dedi: Reballing yapılması gerekiyor. Isıtmak falan bunlar hep geçici yöntem, bir yere kadar idare ettirirsin. Kartı sat elinden çıkar bence. Tamirine falan da değeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam neden sizde aynı rozetten iki tane var? 3 Kere sayfa yeniledim olmadı.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.004 Makaleler 26 Çözümler 519 17 Eylül 2023 #2 Muhtemelen bug oldu 2 tane verdi yanlışlıkla. Forumda tek 2 tane ayrı rozeti olan benim galiba. Rozet ne zaman giderse düzelir artık.
Muhtemelen bug oldu 2 tane verdi yanlışlıkla. Forumda tek 2 tane ayrı rozeti olan benim galiba. Rozet ne zaman giderse düzelir artık.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #3 Emir M. dedi: Muhtemelen bug oldu 2 tane verdi yanlışlıkla. Forumda tek 2 tane ayrı rozeti olan benim galiba. Rozet ne zaman giderse düzelir artık. Genişletmek için tıkla... Sen mod değildin nasıl aldın modluk?
Emir M. dedi: Muhtemelen bug oldu 2 tane verdi yanlışlıkla. Forumda tek 2 tane ayrı rozeti olan benim galiba. Rozet ne zaman giderse düzelir artık. Genişletmek için tıkla... Sen mod değildin nasıl aldın modluk?
LonelyDarkSide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 1.315 Çözümler 9 17 Eylül 2023 #4 Jesus Wicked dedi: Sen mod değildin nasıl aldın modluk? Genişletmek için tıkla... Moderatör başvurusu yapıp moderatör olamıyor mu ?
Jesus Wicked dedi: Sen mod değildin nasıl aldın modluk? Genişletmek için tıkla... Moderatör başvurusu yapıp moderatör olamıyor mu ?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 17 Eylül 2023 #5 Recep bey sunucuya OC yapmış, stabil olmayan değerlerde de 2 rozet verilmiş. Çok da pırtıklamaya gerek yok. Kaynak: technopat.net/2023/09/15/technopat-sosyal-ishlemcisine-oc-yaptik/
Recep bey sunucuya OC yapmış, stabil olmayan değerlerde de 2 rozet verilmiş. Çok da pırtıklamaya gerek yok. Kaynak: technopat.net/2023/09/15/technopat-sosyal-ishlemcisine-oc-yaptik/
EmirKadirO Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 983 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #6 Nizel G dedi: Recep bey sunucuya OC yapmış, stabil olmayan değerlerde de 2 rozet verilmiş. Çok da pırtıklamaya gerek yok. Kaynak: technopat.net/2023/09/15/technopat-sosyal-ishlemcisine-oc-yaptik/ Genişletmek için tıkla... Bunu yediğime inanamıyorum.
Nizel G dedi: Recep bey sunucuya OC yapmış, stabil olmayan değerlerde de 2 rozet verilmiş. Çok da pırtıklamaya gerek yok. Kaynak: technopat.net/2023/09/15/technopat-sosyal-ishlemcisine-oc-yaptik/ Genişletmek için tıkla... Bunu yediğime inanamıyorum.