H Heberiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 1.831 Makaleler 3 Çözümler 3 28 Mart 2020 #1 Kinguin üzerinden EMEA Total War Warhammer 2 aldım. Biraz araştırdım EMEA ülkeleri içinde olduğumuzu okudum ama CD-KEY kilitli. Ticket attım siteye 3 gün oldu cevap yok. Benim bu anahtarı yasal olarak etkileştirmem mümkün mü? Ya da iade alırlar mı?
Kinguin üzerinden EMEA Total War Warhammer 2 aldım. Biraz araştırdım EMEA ülkeleri içinde olduğumuzu okudum ama CD-KEY kilitli. Ticket attım siteye 3 gün oldu cevap yok. Benim bu anahtarı yasal olarak etkileştirmem mümkün mü? Ya da iade alırlar mı?
B Brainless Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 5 29 Mart 2020 #2 Merhaba, sorunu çözdünüz mü ve anahtarı kaç paraya aldınız?
H Heberiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 1.831 Makaleler 3 Çözümler 3 8 Nisan 2020 #3 Brainless dedi: Merhaba, sorunu çözdünüz mü ve anahtarı kaç paraya aldınız? Genişletmek için tıkla... Kinguin geri satın aldı, para iadesi aldım.
Brainless dedi: Merhaba, sorunu çözdünüz mü ve anahtarı kaç paraya aldınız? Genişletmek için tıkla... Kinguin geri satın aldı, para iadesi aldım.