6 soru paragraf zaten 18 soru kalıyor 9 saatte 20 net zor hocam boş yere kamplarla anlatıldığını sanmıyorum ama önceden bilginiz var ise tekrar için olur.
Onu izlersem 20 net şunu izlersem 15 net diye bir kaide yok. 9 Saat onu izleyip her şeyi kafanıza sokabilecek misiniz? Belki de denemeye girince kalem oynatamayacaksınız. Ezber dersleri bu mantık ile ilerlemez. Ezber dersleri sınav gününe kadar mümkünse hep tekrar edilmeli. 9 Saat izleseniz bile sınava kadar her gün tekrar ederseniz anca 20 net yaparsınız.
Onu izlersem 20 net şunu izlersem 15 net diye bir kaide yok. 9 saat onu izleyip her şeyi kafanıza sokabilecek misiniz? Belki de denemeye girince kalem oynatamayacaksınız. Ezber dersleri bu mantık ile ilerlemez. Ezber dersleri sınav gününe kadar mümkünse hep tekrar edilmeli. 9 saat izleseniz bile sınava kadar her gün tekrar ederseniz anca 20 net yaparsınız.
Benim demek istediğim, hoca 9 saatlik videoda her seyi anlatmis tabii sıfırdan bir edebiyat yapmak kadar verimli olmaz ama zaman kısıtlı 9 saat videoda AYT edebiyatın bütün konularını kodlamış kısacası bu videoyu izlesem sınavda gelecek sorularla baş edebilir miyim az da olsa 15 net çıkartabilir miyim onu merak etmiştim. Videoyu izlemeye tamamıyla değer mi yani? Sürekli tekrar halinde 1 ay boyunca. Zaten sorduğum soru videoyu izlemeye değer mi sorusuydu. Zaten her ezberden sonra kavramak için hem test hem de günlük tekrar gerekiyor.
6 soru paragraf zaten 18 soru kalıyor 9 saatte 20 net zor hocam boş yere kamplarla anlatıldığını sanmıyorum ama önceden bilginiz var ise tekrar için olur.