www.gamebiyo.com
evet bunu nemde denedım ama olmuyor baska da bulamadımEmily is Away Too Türkçe Yama - Gamebiyo
En sıcak oyun satın alma fırsatları, E-Pin, Twitch abonelik ve Steam cüzdan kodları, League of Legends RP ve Valorant VP en ucuz fiyatlarıyla Gamebiyo'da!www.gamebiyo.com
Daha önce kullanmadım, internette buldum ve attım, isterseniz deneyebilirsiniz.
Aynısını yaşıyorum, muhtemelen sürüm uyumsuz.Steamden aldım oyunu. Siyah ekran hatasını alıyorum Türkçe Yama aktarımı yapınca.
Eski sürümü bulup indirdim internetten, şimdi yamayla uyumlu çalışıyor.Steamden aldım oyunu. Siyah ekran hatasını alıyorum Türkçe Yama aktarımı yapınca.
nereden buldun eski sürümüAynısını yaşıyorum, muhtemelen sürüm uyumsuz.
Eski sürümü bulup indirdim internetten, şimdi yamayla uyumlu çalışıyor.
nereden buldun eski sürümüAynısını yaşıyorum, muhtemelen sürüm uyumsuz.
Eski sürümü bulup indirdim internetten, şimdi yamayla uyumlu çalışıyor.
Dostum bunun olması gerek, format attım her şey gitti maalesef o yüzden dosyayı ve linki bulamıyorum ama bu linkti unutmadıysam :nereden buldun eski sürümü
nereden buldun eski sürümü
teşekkürler broDostum bunun olması gerek, format attım her şey gitti maalesef o yüzden dosyayı ve linki bulamıyorum ama bu linkti unutmadıysam :
https://www.mediafire.com/file/cqgxvy1rkli8vjw/LG_Ceviri_Emily_is_Away_Too_Turkce_Yama+(1).rar/file
Çalıştı mı dostum?teşekkürler bro
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.