A Adsız 1 Ziyaretçi 21 Nisan 2019 #1 Merhaba, ben bir tane konu açmak istiyorum ama kategorisini bir türlü karar veremiyorum. Yanlış kategori cezası da almak istemiyorum. Konuyu nereye açmalıyım? Açacağım konu: Türkiye'de yasaklanmasını ve yasağının kaldırılmasını istediğiniz oyunlar.
Merhaba, ben bir tane konu açmak istiyorum ama kategorisini bir türlü karar veremiyorum. Yanlış kategori cezası da almak istemiyorum. Konuyu nereye açmalıyım? Açacağım konu: Türkiye'de yasaklanmasını ve yasağının kaldırılmasını istediğiniz oyunlar.
1 114187 Kilopat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 1.326 Çözümler 8 21 Nisan 2019 #2 Evet, bu tarz konuları "Konu Dışı" başlığı altında açabilirsiniz. Konunuzu oluşturdum.
A Adsız 1 Ziyaretçi 21 Nisan 2019 #3 114187 dedi: Evet, bu tarz konuları "Konu Dışı" başlığı altında açabilirsiniz. Konunuzu oluşturdum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, artık kararsızlık yaşamayacağım.
114187 dedi: Evet, bu tarz konuları "Konu Dışı" başlığı altında açabilirsiniz. Konunuzu oluşturdum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, artık kararsızlık yaşamayacağım.