Eminevim dolandırıcılığı

Dahil olduğum ülkemizdeki Müslüman topluluğu, resmi bir şekilde nasıl sömürülür? Adlı konu olmuş bu bence. Faiz bunlara sözde haram ama bunun yanında daha helal kalır. Bunları gördükçe hayatı sorguluyorum.

Bu nasıl bir sistem? Nasıl veriyorlar böyle parayı anlamadım?

"Faizsiz 150 bin lira verecektik kendi araba paramızı ve 3 ay sonra onlar 300 bin lira verecek ve araba alabilecektik."

Babam bu sekilde arabasını aldı ve ablamında parası hazır araba bakıyoruz şu an.

Babam bu sekilde arabasını aldı ve ablamında parası hazır araba bakıyoruz şu an.
Hocam bizi inanılmaz uğraştırdılar en son ben görevliyi gidip dövecektim.

Paramı geri almak istiyorum diyceksiniz kabul etmezlerse yönetici biriyle konuşun organizasyon ücreti kesilip kalan parayı vermek zorundalar.
Hocam kendi ana paramızı verirler ama o zaman tabiri caizse ya*** yeriz çünkü bu sefer Toros bile alamayiz.

Sistemi kimse anlamamış anlatma gereği duydum. Öncelikle havadan para gelmiyor. Size farzı misal 150k karşılığında 300k veriliyor ve sallıyorum bilmediğim için 30k da işlem ücreti kesiliyor. Total'de 180k ödemeyi takside bölüyorlar ve ödüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…