Hocam sinirimi kimden çıkarayım ben zaten baştan beri karşıyım bide beni sinir etti zaten bu araba olmazsa babama söyledim çok ciddi olarak adama ağız burun dalacağım.
Sadece din sömürüsü faiz bile bu sistemden kat kat iyidir bankalar en azından parayı direk veriyor uğraştirmiyor bunlar para nasıl daha çok kalır bizde diye inanılmaz uğraştıriyorlar.
Dahil olduğum ülkemizdeki Müslüman topluluğu, resmi bir şekilde nasıl sömürülür? Adlı konu olmuş bu bence. Faiz bunlara sözde haram ama bunun yanında daha helal kalır. Bunları gördükçe hayatı sorguluyorum.
Sadece din sömürüsü faiz bile bu sistemden kat kat iyidir bankalar en azından parayı direk veriyor uğraştirmiyor bunlar para nasıl daha çok kalır bizde diye inanılmaz uğraştıriyorlar.
Kesinlikle hocam anne babamı ikna edemedim o zaman cekecegimiz 200K krediyle çok daha uygun arabalar alabilirdik uğraşmadan.
Alakası yok hocam ben şu anda en az 6 k zarardayim kaç tane arabada bu sorun çıktı bana 2 gün içinde tamam diyorlar sonra başka bir şey çıkıyor yol parası cart curt onları saymıyorum ekspertiz parası sadece.
Alakası yok hocam ben şu anda en az 6 k zarardayim kaç tane arabada bu sorun çıktı bana 2 gün içinde tamam diyorlar sonra başka bir şey çıkıyor yol parası cart curt onları saymıyorum ekspertiz parası sadece.
Ah hocam ah anne babamı ikna edemedim şu dunyada zamanında yeni kasa super b alacaktık annem renginden dolayı istemedi şu anda üste 300 k koyup yine alamıyoruz Leon alacaktık yine yeni kasa ben manuel istemiyorum dedi şimdi eski kasasını dahi alamıyoruz şu dünyada onları 1 kere ikna edemedim ona yanıyorum bende
Ah hocam ah anne babamı ikna edemedim şu dunyada zamanında yeni kasa super b alacaktık annem renginden dolayı istemedi şu anda üste 300K koyup yine alamıyoruz Leon alacaktık yine yeni kasa ben manuel istemiyorum dedi şimdi eski kasasını dahi alamıyoruz şu dünyada onları 1 kere ikna edemedim ona yanıyorum bende