Eminevim ile kurasız araba almak mümkün mü?

yolsuzyolcux

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bir aracım var, muhtemelen 450-500 bin arası bir fiyata satabilirim.(Corolla 2008 manuel)

Almayı planladığım araç ise 800 bin civarında (Civic otomatik 2011)

Eminevim gibi bir sisteme girsem ve aracı satıp araç fiyatının yüzde 50'sini kısa sürede ödesem, Civic'i hemen alabilir miyim?
Bu noktada öngördüğünüz bir risk, yapma pişman olursun diyebileceğiniz bir nokta var mi? Tavsiye eder misiniz?

Merhaba,

Bir aracım var, muhtemelen 450-500 bin arası bir fiyata satabilirim.(Corolla 2008 manuel)

Eminevim gibi bir sisteme girsem ve aracı satıp araç fiyatının yüzde 50'sini kısa sürede ödesem, Civic'i hemen alabilir miyim?
Bu noktada öngördüğünüz bir risk, yapma pişman olursun diyebileceğiniz bir nokta var mi? Tavsiye eder misiniz?
Öyle bir sistem yok diye biliyorum. Her ihtimalde 5 ay bekliyorsun

Örnek veriyorum 400K istiyorsanız en az yarısını peşin verirseniz süreç hızlı oluyor 2-3 aya işlemler yapılıyor. Yok ben katılım payı ödeyip beklerim derseniz 1 yıl bile beklersiniz. Çekiliş olmadan direkt hak sahibi olmanızın imkanı da yok adamların sistemine ters.

Merhaba,

Arabanı satıp teminat olarak yatırırsan, hiç teminatsız bekleyip alacağından daha kısa sürede arabanı alırsın. Lakin her halükarda senin aylık ödeme miktarına göre bir zaman belirlerler örnek veriyorum 40 bin TL taksit ödeyebiliyorsan ay başına nisan ortası, 25 k ise temmuz sonu gibi. Aklında olsun fuzul oto eminevim gibi yerler belli miktarlarda organizasyon ücreti alırlar. Senin sorunun cevabı ise hayır hemen alamazsın. Parayı biriktirme konusunda problem yaşıyor isen mantıklı bende yazılmayı planlıyorum. Etrafımda yazılan çok arkadaşım var alıcı ile anlaştıktan sonrası kolay. Her insan özellikle bu tarz kurumlarda işlerin nasıl yürüdüğünü bilmeyen satıcılar sıcak yaklaşmıyor.

Merhaba,

Eğer arabasız bekleme imkanın var ise ailenin falan aracı var ise yani 400 bin 350 bin TL civarlarında teminatsız yazılıp, sattığın arabanın parasını yatırım olarak değerlendirmek, daha sonra eminevim sana paranı verdiğin zaman yatırımda duran paranı da ekleyip araba bakabilirsin. Tabii 400 350 bin TL gibi rakamları 45 50 bin TL gibi bir taksit ile ödemen lazım ki kuraya kalmayasın. Tamamen sana bağlı onu yetkili ile konuşman lazım. Kullanabileceğin araba, motor vs. var ise birkaç ay paranı değerlendirip faizde vs. sonra yazıldığın zaman gelen parayı da üzerine ekleyip kar elde edebilirsin. Ama senin durumuna bağlı. Yap demiyorum lakin Bu da bir opsiyon neticesinde.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı