Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 9 Temmuz 2021 #1 Emir M. dedi: Black Friday hocam, Battlefield değil. Genişletmek için tıkla... Bu arada, profil resminiz hangi oyundan?
Emir M. dedi: Black Friday hocam, Battlefield değil. Genişletmek için tıkla... Bu arada, profil resminiz hangi oyundan?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.089 Makaleler 26 Çözümler 519 9 Temmuz 2021 #2 Overwatch.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 9 Temmuz 2021 #3 Emir M. dedi: Overwatch. Genişletmek için tıkla... Bu sonuç çıkıyordu da Teşekkürler
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 9 Temmuz 2021 #4 Ramazan Ö dedi: Eki Görüntüle 1101150 Bu sonuç çıkıyordu da Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Google Fotoğraflarının her fotoğrafı doğru bulamadığını da kanıtlamış olduk .
Ramazan Ö dedi: Eki Görüntüle 1101150 Bu sonuç çıkıyordu da Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Google Fotoğraflarının her fotoğrafı doğru bulamadığını da kanıtlamış olduk .
mstrikeout Decipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 2.310 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer United Kingdom 9 Temmuz 2021 #5 Onur Turgut Ermiş dedi: Google Fotoğraflarının her fotoğrafı doğru bulamadığını da kanıtlamış olduk . Genişletmek için tıkla... Her zaman doğru fotoğrafı buluyor. Ancak Technopat üyelerinin fotoğraflarını yeni sekmede açtığınız zaman çok düşük çözünürlükte karşınıza çıkıyor. Google ise düşük çözünürlüklü fotoğrafları tam tespit edemeyebiliyor. Çok pikselli yani.
Onur Turgut Ermiş dedi: Google Fotoğraflarının her fotoğrafı doğru bulamadığını da kanıtlamış olduk . Genişletmek için tıkla... Her zaman doğru fotoğrafı buluyor. Ancak Technopat üyelerinin fotoğraflarını yeni sekmede açtığınız zaman çok düşük çözünürlükte karşınıza çıkıyor. Google ise düşük çözünürlüklü fotoğrafları tam tespit edemeyebiliyor. Çok pikselli yani.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 9 Temmuz 2021 #6 Bana mı öyle geliyor yoksa tesadüf mü? Emir Dayı'nın profiline bakıyorum. Yürürlüğe girdim diyor. Son etkinlik: Yönetim görevini uyguluyor. Dayı gerçekten yürürlüğe giriyor. Edit: mesajımı düzeltmiş bakın gene yürürlüğe giriyor. Korkulur senden. Son düzenleme: 9 Temmuz 2021
Bana mı öyle geliyor yoksa tesadüf mü? Emir Dayı'nın profiline bakıyorum. Yürürlüğe girdim diyor. Son etkinlik: Yönetim görevini uyguluyor. Dayı gerçekten yürürlüğe giriyor. Edit: mesajımı düzeltmiş bakın gene yürürlüğe giriyor. Korkulur senden.