WizardTR Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 702 Çözümler 1 26 Mart 2021 #1 Merhaba ben Emir Timur'un hayatını öğrenmek istiyorum. YouTube'den izlediğim videolar Emir Timur'un hayatının %20'sini anlatıyor galiba. 2 kitap buldum. Amazon.com.tr Bu Emir Timur'un kendi yazdığı kitap ama kitapta anlamayacağım çok kelime çıkar mı karşıma? Amazon.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2021
Merhaba ben Emir Timur'un hayatını öğrenmek istiyorum. YouTube'den izlediğim videolar Emir Timur'un hayatının %20'sini anlatıyor galiba. 2 kitap buldum. Amazon.com.tr Bu Emir Timur'un kendi yazdığı kitap ama kitapta anlamayacağım çok kelime çıkar mı karşıma? Amazon.com.tr
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 26 Mart 2021 #2 Tüzükat-ı Timur kitabının bir sayfasından alıntı aşağıdaki, anlamamanız muhtemel olan kelimeler bu şekilde sayfa altında anlamı yazılıyor. 1. kitabın zaten yabancı kelime içereceğini düşünmüyorum.
Tüzükat-ı Timur kitabının bir sayfasından alıntı aşağıdaki, anlamamanız muhtemel olan kelimeler bu şekilde sayfa altında anlamı yazılıyor. 1. kitabın zaten yabancı kelime içereceğini düşünmüyorum.