Paratoner Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 147 Çözümler 1 13 Eylül 2022 #1 Ben açıkçası ödül almasını bekliyordum ama maalesef alamadı. Çok yazık oldu böyle bir dizi için. Sizin düşünceleriniz neler?
Ben açıkçası ödül almasını bekliyordum ama maalesef alamadı. Çok yazık oldu böyle bir dizi için. Sizin düşünceleriniz neler?
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #2 Hangi diziler ödül aldı? Succession'muş dizinin adı. İzlemedim. Bilmiyorum.
Paratoner Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 147 Çözümler 1 13 Eylül 2022 #3 nickyokaga dedi: Hangi diziler ödül aldı? Genişletmek için tıkla... Squid Game diye biliyorum.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #4 Paratoner dedi: Squid Game diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Klasik Emmy mantığı işte. En iyi drama erkek oyuncu diye ödül vermişler bir de. Bob Odenkirk daha çok hakediyordu o ödülü oynadığı oyunculuk ile.
Paratoner dedi: Squid Game diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Klasik Emmy mantığı işte. En iyi drama erkek oyuncu diye ödül vermişler bir de. Bob Odenkirk daha çok hakediyordu o ödülü oynadığı oyunculuk ile.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.377 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 13 Eylül 2022 #5 Succession'da kaliteli bir dizi. En iyi erkek ve kadın oyuncu ödülü tam olarak rezalet.
H0melander Centipat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #6 The Fallen Angel dedi: Succession'da kaliteli bir dizi. En iyi erkek ve kadın oyuncu ödülü tam olarak rezalet. Genişletmek için tıkla... Succession sonuna kadar haketti, izleyen bilir. Ama Bob Odenkirk'ün drama dalında en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanamamış olması çok büyük haksızlıktı.
The Fallen Angel dedi: Succession'da kaliteli bir dizi. En iyi erkek ve kadın oyuncu ödülü tam olarak rezalet. Genişletmek için tıkla... Succession sonuna kadar haketti, izleyen bilir. Ama Bob Odenkirk'ün drama dalında en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanamamış olması çok büyük haksızlıktı.