hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.913 Makaleler 2 Çözümler 9 29 Mayıs 2024 #11 APK DAYI dedi: Çok öğrenmek istiyorum çoğu kişi yazışırken emojisini atıyor. Bu emoji ne anlama gelir? Genişletmek için tıkla... +Acaba birlikte kafeye mi gitsek? -Sağ ol cnm almim Konuşmaya devam edelim ama hızlı gitmeyelim anlamı katar.
APK DAYI dedi: Çok öğrenmek istiyorum çoğu kişi yazışırken emojisini atıyor. Bu emoji ne anlama gelir? Genişletmek için tıkla... +Acaba birlikte kafeye mi gitsek? -Sağ ol cnm almim Konuşmaya devam edelim ama hızlı gitmeyelim anlamı katar.
APK DAYI Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 265 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #12 QuasarWhisper dedi: Teşekkür ederim şimdi sevgili olalım mı de? Gayet iyi fikir bence. Genişletmek için tıkla... Kaç sene geçti... Oradaki "dün" kelimesine aldırış etmeden. QuasarWhisper dedi: Teşekkür ederim şimdi sevgili olalım mı de? Gayet iyi fikir bence. Genişletmek için tıkla... HERKESLEMİ SEVGİLİ OLACAĞIM? APK DAYI dedi: Kaç sene geçti... Oradaki "dün" kelimesine aldırış etmeden. HERKESLEMİ SEVGİLİ OLACAĞIM? Genişletmek için tıkla... AYIPTIR SORMASI (!)
QuasarWhisper dedi: Teşekkür ederim şimdi sevgili olalım mı de? Gayet iyi fikir bence. Genişletmek için tıkla... Kaç sene geçti... Oradaki "dün" kelimesine aldırış etmeden. QuasarWhisper dedi: Teşekkür ederim şimdi sevgili olalım mı de? Gayet iyi fikir bence. Genişletmek için tıkla... HERKESLEMİ SEVGİLİ OLACAĞIM? APK DAYI dedi: Kaç sene geçti... Oradaki "dün" kelimesine aldırış etmeden. HERKESLEMİ SEVGİLİ OLACAĞIM? Genişletmek için tıkla... AYIPTIR SORMASI (!)
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 29 Mayıs 2024 #13 Bir umuttur yaşamak...
QuasarWhisper Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.891 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Mayıs 2024 #14 APK DAYI dedi: Kaç sene geçti... Oradaki "dün" kelimesine aldırış etmeden. HERKESLEMİ SEVGİLİ OLACAĞIM? AYIPTIR SORMASI (!) Genişletmek için tıkla... Valla sağlam gacıya benziyor neden olmasın (!) tövbe tövbe.
APK DAYI dedi: Kaç sene geçti... Oradaki "dün" kelimesine aldırış etmeden. HERKESLEMİ SEVGİLİ OLACAĞIM? AYIPTIR SORMASI (!) Genişletmek için tıkla... Valla sağlam gacıya benziyor neden olmasın (!) tövbe tövbe.
APK DAYI Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 265 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #15 QuasarWhisper dedi: Valla sağlam gacıya benziyor neden olmasın (!) tövbe tövbe. Genişletmek için tıkla... Eyvallah Çok sevdiysen numarasını vereyim kendisine bak(!) @QuasarWhisper Son düzenleme: 29 Mayıs 2024
QuasarWhisper dedi: Valla sağlam gacıya benziyor neden olmasın (!) tövbe tövbe. Genişletmek için tıkla... Eyvallah Çok sevdiysen numarasını vereyim kendisine bak(!) @QuasarWhisper
QuasarWhisper Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.891 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Mayıs 2024 #16 APK DAYI dedi: Eyvallah. Çok sevdiysen numarasını vereyim kendisine bak(!) @QuasarWhisper Genişletmek için tıkla... Numara bilmem ben adres versin. Vahiy gelmiyor bana numarasından bilemiyorum. (!)
APK DAYI dedi: Eyvallah. Çok sevdiysen numarasını vereyim kendisine bak(!) @QuasarWhisper Genişletmek için tıkla... Numara bilmem ben adres versin. Vahiy gelmiyor bana numarasından bilemiyorum. (!)
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 29 Mayıs 2024 #17 Ben çok seviyorum ve çok kullanıyorum. Çok sevimli.