doguzkaan Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 248 Makaleler 1 Yer Lefinat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 30 Aralık 2020 #1 Kendim Photoshop'tan emoji yapıp istediğim yerde kullanabilir miyim?
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 30 Aralık 2020 #2 doguzkaan dedi: Kendim Photoshop'tan emoji yapıp istediğim yerde kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, WP discord vb... Kullanabilirsiniz.
doguzkaan dedi: Kendim Photoshop'tan emoji yapıp istediğim yerde kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, WP discord vb... Kullanabilirsiniz.
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 30 Aralık 2020 #3 Kendi emojinizi yaratabilirsiniz fakat Whatsapp’ta sticker paketi oluşturarak, Discord serverınızda kendinize özel emotelar yaratarak kullanabilirsiniz.
Kendi emojinizi yaratabilirsiniz fakat Whatsapp’ta sticker paketi oluşturarak, Discord serverınızda kendinize özel emotelar yaratarak kullanabilirsiniz.
doguzkaan Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 248 Makaleler 1 Yer Lefinat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 30 Aralık 2020 #4 Peki instagramda bio'mda kullanmak istesem olabilir mi?
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 30 Aralık 2020 #5 doguzkaan dedi: Peki instagramda bio'mda kullanmak istesem olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, emoji işletim sistemlerine entegre edilmiş bir yazı dilidir.
doguzkaan dedi: Peki instagramda bio'mda kullanmak istesem olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, emoji işletim sistemlerine entegre edilmiş bir yazı dilidir.
doguzkaan Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 248 Makaleler 1 Yer Lefinat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 30 Aralık 2020 #6 rofl dedi: Hayır, emoji işletim sistemlerine entegre edilmiş bir yazı dilidir. Genişletmek için tıkla... Evet onu duymuştum Unicode gibi ama farklı şekilde kaydedilebilirler mi diye umutlanmıştım fakat yok galiba. ☹
rofl dedi: Hayır, emoji işletim sistemlerine entegre edilmiş bir yazı dilidir. Genişletmek için tıkla... Evet onu duymuştum Unicode gibi ama farklı şekilde kaydedilebilirler mi diye umutlanmıştım fakat yok galiba. ☹