ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 17 Temmuz 2018 #1 @Recep Baltaş alakasız ama cümlenin sonuna nokta konulmalı mı yoksa konulmamalı mı? (Emoji kullanıldığı için.) Recep Baltaş dedi: Sistem toplama rehberi gelecek Genişletmek için tıkla...
@Recep Baltaş alakasız ama cümlenin sonuna nokta konulmalı mı yoksa konulmamalı mı? (Emoji kullanıldığı için.) Recep Baltaş dedi: Sistem toplama rehberi gelecek Genişletmek için tıkla...
2 200749 Kilopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 4.630 Makaleler 11 Çözümler 32 17 Temmuz 2018 #2 ChaosBey dedi: @Recep Baltaş alakasız ama cümlenin sonuna nokta konulmalı mı yoksa konulmamalı mı? (Emoji kullanıldığı için.) Genişletmek için tıkla... Olabiliyor bazen öyle küçük hatalar. Mümkünse "." koyduktan sonra koyun emojinizi.
ChaosBey dedi: @Recep Baltaş alakasız ama cümlenin sonuna nokta konulmalı mı yoksa konulmamalı mı? (Emoji kullanıldığı için.) Genişletmek için tıkla... Olabiliyor bazen öyle küçük hatalar. Mümkünse "." koyduktan sonra koyun emojinizi.
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.467 Çözümler 15 17 Temmuz 2018 #3 ChaosBey dedi: @Recep Baltaş alakasız ama cümlenin sonuna nokta konulmalı mı yoksa konulmamalı mı? (Emoji kullanıldığı için.) Genişletmek için tıkla... Ben emoji koyduğumda nokta da koyuyorum. Çünkü korkuyorum cezadan. Ansızın yiyebiliyorum.
ChaosBey dedi: @Recep Baltaş alakasız ama cümlenin sonuna nokta konulmalı mı yoksa konulmamalı mı? (Emoji kullanıldığı için.) Genişletmek için tıkla... Ben emoji koyduğumda nokta da koyuyorum. Çünkü korkuyorum cezadan. Ansızın yiyebiliyorum.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.057 Makaleler 6 Çözümler 54 17 Temmuz 2018 #4 Nokta kullanmayıp emoji koyduğum için hiç ceza almadım Videoyu sabırsızlıkla bekliyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 17 Temmuz 2018 #5 Cümle sonunda emoji varsa noktaya gerek yok, görüntü kirliliği oluşturuyor.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 20 Ağustos 2018 #6 Nokta konulmasına gerek yok ancak eğer bir soru cümlesi ise soru işareti konulmalı.