Emolux UV Filtre Nasıldır?

Scanlite

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
3070 - 5900HX - 32GB
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Merhaba,

Fotoğraf makinem için 'Emolux UV Filtre 77mm For DSLR' isimli bir UV filtre satın aldım.

Satın aldığım kişiler bunun ortalama sınıf bir filtre olduğunu; dandik, kalitesiz filtrelerden olmadığını bu sebeple görüntü kalitesinde bir kayıp yaşamayacağımı belirttiler lakin filtreyi internette arattığım vakit hiçbir sonuçla karşılaşmıyorum. Ne kullanıcı yorumu var ne de inceleme.

Bir de şansımı burada denemek istedim. Sizler arasında bu marka filtreyi kullanan var mıdır acaba? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Şayet dandik bir filtreyse kullanmayı düşünmüyorum.

Teşekkür ederim.

Eğer garantisi vs bir şeyi bozulmuyorsa açıp kullanıp sonuçları kendin görmen çok daha iyi olmaz mı? Kimisi en kalitelisine bile şak diye dandik sıfatını yapıştırabiliyor.

İlk kez bir UV filtre kullanacağımdan mükevellit; referans olarak alıp karşılaştırabileceğim başka UV filtreler için yeterli bilgiye sahip değilim maalesef. Kaliteli filtre ne bahşeder, kalitesiz filtre neyden ödün verir pek bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…