Emorpi sitesi güvenilir midir?

Adım_bir

Centipat
Daha fazla  
Böyle bir yerden alışveriş yapacağım ama güvenemiyorum. Onerceğiniz bir yer var mı aynı ürün satan ya da bura hakkınızda bilginiz var mı?

Çeşitli yorumlar var bu site hakkında, kimisi sipariş vermesine rağmen 10-12 gün geçmesine rağmen kargoya verilmediğinden bahsetmiş kimisi de siparişi verdikten sonra ürünün eline sorunsuz ulaştığını yazmış. Ama genel olarak sorun yaşanmamış

Hocam senin için yorumlara vs. siteye göz gezdirdim, baktım.

WhatsApp iletişim hattı var.
Bazı kişiler yorumlarda siparişlerinin geldiğini ve kaliteyi beğendiğini söylemiş, bazıları ise sadece geç geldiğini veya iletişimde sorun yaşadıklarını söylemiş.

Ama şöyle bir şeyde yazmışlar iade politikaları kısmına dikkatimi çekti, ürünler siparişe özel üretildiği için iade kabul edilmemektedir
Yazmışlar, yani iadelik bir durum olduğu zaman muhtemelen ya edemezsiniz ya da çok uğraştırır.

Siteden alışveriş yaparsanız sorun yaşamazsınız ama iadelik bir durum olursa muhtemelen çok uğraştırır o kadar, güvenemedim derseniz bence en iyisi yakınınızda AVM varsa oraya bakmanız çünkü daha iyi bir opsiyon.

Hocam senin için yorumlara vs. siteye göz gezdirdim, baktım.

WhatsApp iletişim hattı var.
Bazı kişiler yorumlarda siparişlerinin geldiğini ve kaliteyi beğendiğini söylemiş, bazıları ise sadece geç geldiğini veya iletişimde sorun yaşadıklarını söylemiş.

Ama şöyle bir şeyde yazmışlar iade politikaları kısmına dikkatimi çekti, ürünler siparişe özel üretildiği için iade kabul edilmemektedir
Yazmışlar, yani iadelik bir durum olduğu zaman muhtemelen ya edemezsiniz ya da çok uğraştırır.

Siteden alışveriş yaparsanız sorun yaşamazsınız ama iadelik bir durum olursa muhtemelen çok uğraştırır o kadar, güvenemedim derseniz bence en iyisi yakınınızda AVM varsa oraya bakmanız çünkü daha iyi bir opsiyon.

Vallaha teşekkürler iade konusunda şüphelendim bu yüzden alamayacağım çünkü neden konusunda emin değilim internet alırken tekrardan teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı