edtos Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #1 Hogwarts Legacy oyununu indirdim fakat emp.dll dosyasını virüslü gördüğü için oyunu oynamakta tedirginim. Acaba bu dosya bir virüs müdür? Ayrıca bilgisarayarımı Malwarebytes'ta tarattığım zamanda bu dosya virüslü çıktı, silmem gerekir mi?
Hogwarts Legacy oyununu indirdim fakat emp.dll dosyasını virüslü gördüğü için oyunu oynamakta tedirginim. Acaba bu dosya bir virüs müdür? Ayrıca bilgisarayarımı Malwarebytes'ta tarattığım zamanda bu dosya virüslü çıktı, silmem gerekir mi?
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.562 Çözümler 121 4 Aralık 2024 #2 VirusTotal ile taratıp sonuç linkini paylaşır mısınız?
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #3 Oyunu nereden oynuyorsunuz?
edtos Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #4 Culoksi dedi: Oyunu nereden oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Zamundadan indirdim. Bcansiz74 dedi: VirusTotal ile taratıp sonuç linkini paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Techonpat Sosyal'den dolayı şu an fotoğraf paylaşamıyorum. Bcansiz74 dedi: VirusTotal ile taratıp sonuç linkini paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-12-04 120726.png 112,5 KB · Görüntüleme: 67
Culoksi dedi: Oyunu nereden oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Zamundadan indirdim. Bcansiz74 dedi: VirusTotal ile taratıp sonuç linkini paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Techonpat Sosyal'den dolayı şu an fotoğraf paylaşamıyorum. Bcansiz74 dedi: VirusTotal ile taratıp sonuç linkini paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla...
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.547 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #5 Dosya virüs değil. Oyunu crack olarak indirdiğin için VirusTotal'de öyle gözükmesi normal.
edtos Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #6 wanetage dedi: Virüs değil, oyunu crack olarak indirdiğin için öyle gözükmesi normal. Genişletmek için tıkla... Oynamamda sıkıntı yok yani.
wanetage dedi: Virüs değil, oyunu crack olarak indirdiğin için öyle gözükmesi normal. Genişletmek için tıkla... Oynamamda sıkıntı yok yani.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.547 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #7 edtos dedi: Oynamamda sıkıntı yok yani. Genişletmek için tıkla... Hayır. Korsan oyunlarda olan bir DLL dosyası, sıkıntı yok.
edtos dedi: Oynamamda sıkıntı yok yani. Genişletmek için tıkla... Hayır. Korsan oyunlarda olan bir DLL dosyası, sıkıntı yok.
edtos Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #8 wanetage dedi: Hayır. Korsan oyunlarda olan bir DLL dosyası, sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olasın hocam.
wanetage dedi: Hayır. Korsan oyunlarda olan bir DLL dosyası, sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olasın hocam.