Empire Total war açılmıyor!

İşletim sistemi
Windows 10

azaz326

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar herkese, Empire Total War'u Steam'den kaldırmıştım fakat daha sonra tekrar yükledim. Oyun başarıyla yüklendi gibi gözükse bile tıkladığım zaman oyunu devamlı başlatıyor lakin hiç açılmıyor. Sistemim Windows 10, ekran kartım GTX 1050 Ti, işlemcim Ryzen 5 1400. Process Monitor sonuçları ise burada:

Logfile.rar yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum Empire total war 2 modunu indirmiştim sonra darth moda geçmek istedim eski mod dosyalarını oyunu silip yükleyerek silmketi amacım ama dosyalar yinede yerinde kaldı bende tüm dosyaları silerek dosyaları tekrar doğrulattım mod dosyaları silindi yani normal dosyalara geri döndü fakat oyunu açmaya çalıştığımda oyun başta açılıyor gibi olup başlangıç ekranı geliyor fakan sonra kendi kendide oyundan atıyor ne yapsam çözüm bulamadım.

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum empire Total War 2 modunu indirmiştim sonra darth moda geçmek istedim eski mod dosyalarını oyunu silip yükleyerek silmketi amacım ama dosyalar yine de yerinde kaldı bende tüm dosyaları silerek dosyaları tekrar doğrulattım mod dosyaları silindi yani normal dosyalara geri döndü fakat oyunu açmaya çalıştığımda oyun başta açılıyor gibi olup başlangıç ekranı geliyor fakan sonra kendi kendide oyundan atıyor ne yapsam çözüm bulamadım.

Aynı sorum bende de var. Bende mod yükledim fakat mod u hiç beğenmedim ve eskisine dönmeye çalıştm. Mod u sildim başka bulabildiğim moda ait her dosyayı sildim fakat orijinal oyun açılmadı bir daha. Açılır gibi oluyor fakat atıyor bir anda. Önceden sıkıntısız oynuyordum. Şu an napoleon TW var ve onu oynayabiliyorum fakat etw çalışmıyor. Lütfen yadrım edin. Steamdan oynuyorum oyunu. Birkaç siteden araştırdım mesela ama sonuç yok.

Aynı sorum bende de var. Bende mod yükledim fakat mod u hiç beğenmedim ve eskisine dönmeye çalıştm. Mod u sildim başka bulabildiğim moda ait her dosyayı sildim fakat orijinal oyun açılmadı bir daha. Açılır gibi oluyor fakat atıyor bir anda. Önceden sıkıntısız oynuyordum. Şu an napoleon TW var ve onu oynayabiliyorum fakat etw çalışmıyor. Lütfen yadrım edin. Steamdan oynuyorum oyunu. Birkaç siteden araştırdım mesela ama sonuç yok.
Sanırım çözümü buldum windows+r bas ve %appdata% yaz oradan the creative assenbly dosyasına gir ve sonrada empire dosyasına gir. Ordan script dosyasını tamamen sil sonra oynuna girmeye çalıştığımda oyun açılmıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı